yeniminikanne 6 haftalık hamileyim. Hafif bir mide bulantısı ve baş dönmesi var. Böyle her an bayılacakmışım gibi hissediyorum ateş falan basıyor. Bu normal mi? İş yerindeyim çalışamıyorum. Bunun için ne yapabilirim.
Deletedmom_88 yeniminikanne doktorunuzdan prilam yazmasını isteyebilirsiniz. Bulantı ve halsizlik çok fazla oluyor malesef :( yanınızda tuzlu şeyler bulundurun , inşallah en kısa sürede toparlarsınız çok geçmiş olsun.
GuzelMelegimm yeniminikanne ahhh kıyamam en mantıklısı rapor almak. Yoksa çalışırken başetmek zor. 8-9 da pik yapıyor sonra yavaş yavaş azalıyor.
yeniminikanne Eceliza3434 evet biliyorum ama çalışırken bayılacakmışım gibi hissetmek beni çok zorluyor her an yığılacakmışım gibi
Deletedmom_88 Eceliza3434 gebeliğin henüz başında olan kişilere böyle şeyler dememeliyiz bence ya 🥲 bilemeyiz, belki çok keyifli bir hamileliği olur ilerleyen dönemlerde
yeniminikanne aloevera aç kalmıyorum. Sürekli bir şeyler atıştırıyorum. Ama bayılma hissi beni çok zorluyor
Eceliza3434 Deletedmom_88 tatli karisik söyledim ve 2. gebeligimi yasiyoeum bunun öyle bi keyfli yani yok normal oldugunu yansitmak istedim sadece öyle absürt bisey yasadigi da yok zaten…