Senabingol Birinci hamilelikte gurlesti canlandi uzadi saçlarım oğlum oldu. Şimdi 14 haftalık hamileyim cinsiyeti belli deil, dün gece banyo yaptım saçım şuan yağlı bakimsiz hale geldi sac niye böyle oldu acaba
yeschef-13 Senabingol takviye almanız gerekiyor muhtemelen depolarınız yetmiyor tavsiye kullanıyor musunuz
Leyliya yeschef-13 saçın yağlanması bu mu demek oluyor? Benimde çok çabuk yağlanıyor diofol kullanıyorum sadece
yeschef-13 Senabingol her doktor farklı tabi her gebelik gibi ben 4 ay folik ve d vitamini kullandım sonrasında d vitamini omega magnezyum ve multivitamin devam ediyorum demir kullanmıyorum mesela bende
mavikalpvemavikalp Senabingol kontrole gittiğinizde doktorunuza sorun vitaminlere başlayınca gürleşme geliyor zaten doktorunuz veriyor 😊
yeschef-13 Senabingol Doktor vermiyor tabikide eczane mi o 😂😂 doktor veriyor derken bahsettiğim doktor isim veriyor içerik veriyor siz gidip alıyorsunuz
Senabingol mavikalpvemavikalp kan ilaci ile demir ilaci kullanıyordum ben gecen hamilelikte vitamin kullanmadim hiç hangi vitamin iyidir söyleseniz onu yazdirsam bide doğuma kadar mı kullanılıyor
mavikalpvemavikalp Senabingol ben elenatal 2 kullanıyorum bu saatten sonra doktorunuzun yazdığı her ilacı doğuma kadar kullanıcaksınız😊
yeschef-13 Senabingol Değişiyor benim kullandığım iki takviye doğum sonrasındaki 3 aylık süreç içinde geçerli