Gulcan-07 Antalyada memorıal de doğum ücretleri ne kadar? Birde suan 39 haftalıgım bu haftadan sonra özelde doğum yapmak istesem alırlarmı?
mutluannee96 Gulcan-07 Prof.dr onur erol 29700 tl doğum ücreti şuan ama son hafta kabul edilir mi bilemiyorumm
Serife3304 Gulcan-07 yeni doğum yapmadım daha 16 haftalık gebeyim ama telefonla ücret sormuştum 28-35 arası değişiyor dediler memorialde. Ben de orda doğum istiyorum son aylarda oraya gitcem
Selbi777 mutluannee96 Hastane ayrı doktor ayrı mı ücret mi oluyor nasıl oluyor acaba? Ben doğuma benim doktorum girsin istiyorum mesela onun için ayrı ücret talep eder mi?Hiç bilmiyorum bu süreçleri
mutluannee96 Serife3304 fiyatlandırma sabit değil maalesef doktora göre… her doktorun muayene ve doğum ücreti değişiyor o yüzden net rakam söylememişlerdir
Serife3304 mutluannee96 olabilir doğum şekline göre de fiyat değişiyordur muhtemelen. Benim bide ikiz 2 bin lira fark olur dediler doğum ağustos Eylül gibi görünüyor o zamana 50 bini bulacak gibi
mutluannee96 Serife3304 zam gelecek diyorlar ama ne zaman hiç bilmiyorum inşallah kolay bir doğum olur sağlıklı gelsinler ☺️
mutluannee96 Selbi777 eğer doktorunuz memorialle anlşmalıysa öyle doğuma girebiliyor. Onda da hastane ayrı doktor ayrı ücret alıyor canım. Benim doktorum zaten memorialde olduğu için ben sadece hastaneye ödemesini yapıcam
mysa26 Selbi777 ben yılbaşından önce sormuştum 25 demişlerdi sonrasında kesin artar diye düşündüm 35-40 beklentim vardı ama hala 25 olunca bir rahatladım. Tabii ki yine de yüksek, tüm ekonomi algımız değişti sağolsunlar🥴