Esraaa123 canım umarım öyle birsey yoktur öncelikle ama olsa da gönlünü ferah tut kuzenimin bir kızında vardı ameliyatı sırasında falan destek olayım diğer kızına da bakayım diye yanında bulundum o yüzden az çok biliyorum sadece dudak yarıklıgıysa 6. Ayda ameliyat oldu genelde o civarda yapıyorlar sanırım şimdi 2 yasında dünya tatlısı bir kız ameliyattan sonra kremlerle falan hiç iz kalmıyor zaten ve iyi bir doktora gitmeni öneririm estetik açısından tekrar tekrar ameliyat olmak istemesin birleşimi sırasında deforme olabiliyor bazen ondan rahatsız olabilir diye dudak yarıklıgının yanında damak yarıklıgının olup olmadığı da çok önemli öyle olunca daha farklı bir prosedür uygulanıyormuş bizimkinde sadece dudak yarıklıgı problemi vardı o yüzden pek birsey diyemeyeceğim ama zaten doktorun yönlendirir bu konuda ve en önemli konu beslenme sanırım maalesef bu biraz zorluyor anladığım kadarıyla bebek sütü emerken bir taraftandan sürekli havayı cekiyormus içine doğal olarak da çok gaz problemi olan bebekler oluyorlar kuzen bahsettiği icin biliyorum o sorunlar da ameliyattan sonra bitiyor zaten doktor tavsıyesiye Dr. Brownsun biberonlarını kullandığını söylemişti gaz problemi icin onun da yararını çok görmüş kullanmadan ve kullandıktan sonra çok fark var demişti uzun oldu kusura bakma umarım yararı olur hatta umarım hiç gerek kalmaz🙏🏻 Gönlünü ferah tut ve eğer öyle birsey varsa da kendini üzme ve etrafındaki insanları da önemseme bu aşamada kuzenimi en çok yıpratan konu bu oldu bence neyseki tedavısı olan seyler sağ dağlım kucağına al insallah