Meryemkirci Kizlar 11+5 günlük hamileyim bugun ikili teste girdim ense kalinligi yuksek ve kalbinde parlaklik cikti kendi doktoruma da gittim o da ense kalinligini 2.16 mm ölçtü. Bebegi boyle olup normal dogan var mi acaba?
yeni-annelik Meryemkirci ben böyle bir durum yaşamadım ama ultrason haricinde ikili tarama testi sonucunuz kaç çıktı peki benim bildiğim ense kalınlığı 3 ün üzerinde olursa riskli görülüyor doktorunuz bunun için ne önerdi size
Meryemkirci yeni-annelik kan sonucum cuma gunu cikacak doktor kalp parlaklığıyla birlikte oldugunda endiselendi ama benim de icim rahat
yeni-annelik Meryemkirci evet kalp parlaklığı sonradan geçebilirde belki içinizi ferah tutun benim ikili testim riskli çıkmıştı çok üzülmüştük ama bu ikili testlerin doğruluk payı düşük oluyor
Yigit_Yagiz_Moms Meryemkirci ben de sizin gibiydim ama boşunaymış. Takılmayın hiç. 4 ün üzeri riskli oluyor
Meryemkirci Sadeceanne2 doktorlar biraz evham yaptırdı bana nedense fetal dna vs onerdiler ben de buraya danismak istedim
Sadeceanne2 Meryemkirci genetik laboratuvar lar dan yönlendirdiği kadar para alıyorlar çünkü korkmayın Allahın izniyle düşük ense kalınlığı yüksek değil