Lina_alya_aras Merhaba kızlar çok şükür bugün keseleri gördüm ikiz olduğunu söyledi doktorum neler yapmam lazım ikiz anneleri yardımcı olun bana ilk hamileliğim 🩷
hepoyleolurzaten__ Lina_alya_aras öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏼 çift yumurta ikizi mi kaç haftalıksiniz Benim çift yumurta ikizi 16 haftamdayım Ekstra birşey yapmıyorum sadece bol bol dinlenip kendime yuklenmemeye çalışıyorum cinsel ilişkiyi başından beri yasakladı doktorum riskli diye
Kediannesi1 Lina_alya_aras bol dinlenmek, mutlu olmak, güzel beslenmek, doktor kontrollerini hiç ihmal etmemek, pozitif düşünmek, boooolca kıyafet almak korkmayın alın çok alma diyenlere asla inanmayın 😂
Lina_alya_aras hepoyleolurzaten__ merhaba canım biz daha 4+5 deyiz iki kese de göründü canım pek anlamıyorum ikizden Allah’ım nasip etti çok şükür 😍 seninki de hayırlı olsun inşaallah sağ salim kucağına al canım benim inşaallah
Lina_alya_aras hepoyleolurzaten__ ay evet ama çok tuhaf bir his Allah’ım tüm isteyene sağlıklısindan nasip etsin 🤲🏻🌸 canım senin kasıklarda ağrı oluyor mu
hepoyleolurzaten__ Lina_alya_aras evet kasık ağrım hala devam ediyor özelikle sezeryan yerime zaman zaman kramp giriyor yururemiyorum belim agriyo 😂 ama şükür buna rağmen çok rahat bı hamilelik geçiriyorum normalde ikizlerde mide bulantısı falan olur çok zor geçer dediler ben diğer gebeliklerime göre aşırı rahatım olumsuz şeyleri okumamaya çalışıyorum çok bilgi kirliliği var çünkü ister istemez insan kafasına takiyo
Lina_alya_aras Benim kasıklarımda ağrı oluyor böyle bacak arama hafif vuran doktor normal dedi ama yine de artık annelik duygusu aşılandı korkuyorum doktor normal desende🩷
Lina_alya_aras hepoyleolurzaten__ çok şükür canım sevindim senin adına inşaallah bende rahat geçiririm 🤲🏻😍 bana doktor dedi ki canım keselerden bir tanesi çok güzel gelişmiş diğeri biraz küçük dedi normal dimi bu dediği
hepoyleolurzaten__ Lina_alya_aras yanlış bilgilendirmek istemem ama normal diye biliyorum benim bebeklerin biri 3 gün önde birisi normal haftasında ilerledi hep ben keseyle birlikte gördüm bebekleri o yüzden birşey demedi bana siz icinizi ferah tutun birşey olsa söylüyorlar zaten sağlıksız görse gelişmez falan diyo direk
Lina_alya_aras Ay teşekkür ederim canım 😍 Allah razı olsun sizden içimi rahatlattınız vallah zaten çok duygusalim içimde iki tane bebek olduğunu düşünmüyorum ağlama tutuyor beni 🥰😍
hepoyleolurzaten__ Lina_alya_aras ❤️ ne demek sizden de Allah razı olsun 🌹 iki bebiside sağlıkla alın
Lina_alya_aras Hahahhaha inşaallah canım bende öyle düşündüm 🌸 dış taraf hiç umrumda değil ben bebekelerime istediğimi alcam bana bebek odası alma diyorlar Alaçam dedim
Lina_alya_aras @hepoyleolurzaten__ canım benim arada bir belime var alt karın bölgeme adet ağrısı gibi sancı veriyor kısa süreli normalmi? 🌸🩷
hepoyleolurzaten__ Lina_alya_aras normal benim bile zaman zaman oluyo ilk hamile kaldığımda baya bı sürmüştü sanki devamlı adet olucak missim gibi hissediyordum zamanla o his kayboldu şuanda arada sırada kramp şeklinde hissediyorum lekenme kanama olmadığı sürece gayet normal ama doktora gittiğiniz zaman söyleyin magnezyum yazar belki
Lina_alya_aras hepoyleolurzaten__ teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🌸 söyledim normal dedi ama insan ister istemez pimpirikleniyor 😍
hepoyleolurzaten__ Lina_alya_aras valla su günlerin tadını ckkarin diyebilirim😊 ikiz olunca insan ayrı bı heycan ve panik yapıyor bugün 17 haftalık olduk 😂 uykudan gözümü açamıyorum oğluşum olmasa herhalde hiç uyanmam bide aşırı duygusallık var 😊 bel kasık ağrısı bende zaman zaman oluyor idrar yolu enfeksiyonum var bide oda tetikliyor diye düşünüyorum
Lina_alya_aras hepoyleolurzaten__ ay canım evet şikayet gibi duruyor ama tek şükür ettiğimiz şikayetler diyebilirim biz üç yıldır okadar çok istedik ki hiç bir sorun olmadığı halde tüp bebek yaptırdık normal yolla beklemek istemedik çok şükür iki emriyo da tuttu hep istedim ikizlerim olsun inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız 💙 🤲🏻
hepoyleolurzaten__ Lina_alya_aras amin inşallah hep dua ediyorum rabbim gününde saaatinde alalım kucağımıza hamileigimizi rahat geçirelim diye diğer gebeliklerim sıkıntılıydi şuan Allah’a şükür çok iyi gidiyoruz sizinde inşallah sıkıntısız çok rahat bı hamileliğiniz olur 😊🙏🏼 kendinizi çok yormayın ben öyle yapıyorum genelde uzanıp dinlenmeye çalışıyorum ev iş güç bı şekilde hallolur kendinize özelikle şu üç ay yüklenmeyin ağır iş yapmayin