minikfasulyeannesii 48lipastelboya Genellikle erkekler yaramaz olur kendi Oğlum yaramaz ondan biliyorum😂 Rabbim size bağışlasın sağlıka büyüsünler inşaAllah sizin ki de gayet iyi bence 🥰
06Pembemavi80 48lipastelboya 😄😄benim oğlan Eylül de 5 yaş olacak. Kız Ekim’de 3 yaş olacak. Sonra Kasım da Bebek doğacak Allah nasip ederse 😄😄😄 aynıyız hemen hemen 😎
48lipastelboya 06Pembemavi80 benim de kasıma denk geliyor galiba öyle hesaplamıştım bi ara evet herşey aynı gerçekten bizim 😁
06Pembemavi80 48lipastelboya 😄😄😬 aynen öyle canım 3. Gebelik dramı böyle oluyormuş demekki. Valla ikinci kardeş olsun diye deniliyor da. Bu 3 ne 😄😄😄😄 kaza demekte pek hoş olmuyor da neeeeeyyse oldu biseyler aman herkes kendine baksın😎
48lipastelboya 06Pembemavi80 aynı gerçekten her kafadan bir ses “ ne gerek vardı, onlar bi büyüseydi, tüh olmasaydı “ herkes bişey söylüyor
Yasemincee26 48lipastelboya bu bebeğimiz tüp bebek 4 senelik tedavi sonrası oldu. İkinci kendiliğinden olur mu bilmiyorum Allah büyük
48lipastelboya Yasemincee26 akrabamız var yakın onun oldu doğuracak hatta az kaldı Allah büyük yine olur