Havvadmrsnl Kızlar günde 2 defa demir ilacı içiyorum aç karnına sabahları nasıl besleniyorsunuz? Peynir, süt, yumurta vs. Olmadan
Akdogan70 Havvadmrsnl demir hapı iciyosun diye onları yiyemezsin anlamına gelmiyor ki demir ilacını iç 1 saat 2 saat sonra normal beslenmeni yap
yeschef-13 Havvadmrsnl Doktorunuza bunu söylediniz mi ne dedi? Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum gebe olun olmayın fark etmez demir kapsülü/hapı takviyesi iğnesi ne kullanırsanız kullanın böyle bir şey yok doktorunuza bunu danışın max söyleyeceği aç karına/yemekten önce al vs olur
deryaa_milena Havvadmrsnl demir emilimini azalttığı için süt ve süt ürünleri ile içmenizi önermiyorlar ama 1-2 saat sonra istediğinizi yiyebilirsiniz bir zararı olmaz
Tugcev Havvadmrsnl Neden herkes birbirinin söylediğine ters bir şekilde karşı çıkmış anlamadım ki. Ben daha önce de tükettim süt ürünleri kahve ürünleriyle aynı öğünde kullanma dedi dahiliye doktorum. Gebe kaldım doktorum ilacı yazdı tiroit ilacı kullandığım için sabah kullanmıyorum 2 saatlik açlık yeterli dedi ilacın üstünde özellikle yine yazıyor. İçtiğiniz öğünde süt ürünü kahve kullanmayın diye. İnsanlar uydurmuyor yani bunu. Bazen bazı şeyleri burdan danışmak gerçekten çok mantıklı olmuyor herkes çok fevri 😂 aslında siz beslenme öğün örneği istemişsiniz sadece onun dışında her şeyin cevabını almışsınız 😂 Uzun oldu ama sabah uyanır uyanmaz için bence ilacınızı. Bekleyin kahvaltı için acele etmeyin. Zaman geçince yapın. İstediğinizi yersiniz böylelikle
Akdogan70 Havvadmrsnl öyle olsa bebekler anne sütü icemez ek gıda da yumurta peynir yiyemez sizi bu saçmalığa kim sürüklüyor
Nurela3440 Akdogan70 Saçmalık değil demir ilaci aldıktan sonra süt peynir yogurt yiyemezsin arada 2saat olması lazım doktorun hiç mi demedi yada eczacin sana doktorundan öğrenmelisin doktorum bana gece yatarken vermişti
yeschef-13 ezell34 bende kullanmıyorum ama değerlerim iyi o yüzden kullanmıyorum vermedi doktor ihtiyacım olmadığı için size kan sonuçlarınıza göre doktorunuz yazdıysa gerekliyse kullanmalısınız
Japonmuhendis Demir lacı yemekle beraber alınmıyor ki yemekten önce alınıyor istediğini yiyebilirsin ama benim bir sorum daha ve demir ilacı bende kabızlık yapıyor kaç gündür içemiyorum sizde de böyle bi etkisi var mı nasıl çözüm buldunuz
carpediemm1 Japonmuhendis doktorunuza söyleyin değiştirsin bende de kabız yaptı doktoruma söyledim ilacımı değiştirip sidefer verdi
Akdogan70 Nurela3440 😆😆😆😆😆😆😁😁 neyin kafasını yaşıyorsun sen be ilk yorumumu görsen zaten bana bunu yazmazdin hadi bak işine şimdi
Prensesannesibir Nurela3440 aynısını eczacı söyledi bende sabah erken saatte kalkıyorum ilacı içip geri yatıyorum aradan 2 saat geçmiş oluyor normal beslenmemi yapıyorum
Ozgis1s Tugcev merhaba bende şimdi troid ilacına başlıcam, sabah kahvaltıdan yarım saat önce dedi dahiliye doktorum. Demir ilacını sordum hemen onu da gece iç dedi. Gece acaba içilir mi kadın doğum doktoruma soramadım henüz.Siz nasıl yapıyorsunuz sabah mı gece mi tam anlayamadım sorayım dedim ☺️
Havvadmrsnl Tugcev evet o kadar haklısınız ki sanki uyduruyorum gibi muamele gördüm. Şimdi şöyle sabah uyanır uyanmaz içiyorum ama mide bulantısı yapıyo diye 45 dk dayanabiliyorum anca yumurta süt peynir yiyemeyince aslında diğer gebe arkadaşları merak ettim nasıl bi beslenme düzeni oluşturdular kendine diye
Gebesannee Valla ben yarım saat önceden içip yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum peynir yumurta hepsini yiyorum bi