aslip7 hamilelere kas gevşetici yasakmış sanırım nedenini bilen var mı???

23+4 bizde bel sırt ağrısı inanılmaz özelikle yatarken yatamıyor insan duş ve masaj şuan için yaptıklarım

aslip7 hamilelikte bir çok ilaç yasak sadece doktor kontrolünde bazı ilaçlar mecburi alınıyor. Onun dışında parol kullanabiliyoruz. Sırt ağrısı için yürüyüş ve egzersiz yapabilirsiniz sürekli hareketsiz kalıyorsanız oda etkiliyor.

Gulcin-2001
        doktoruma sordum şimdi dikloren jel yazdı isterseniz siz de bir sorun

BabyAta evet hareketsizim zorlanıyorum hareket ederken şimdiden doktorum da dikloren jel yazdı şimdi

Angel161023 yaa magnezyum düşük mü bilmiyorum uzun zamandır tahlil vermiyorum versem iyi olacak aslında bir de çok hareketsizim doktorum da dikloren jel yazdı şimdi

aslip7 kesinlikle ilaç felan değil çaresi düzenli egzersiz ve yürüyüş 30. Haftalardan sonra ağrılar daha da çok çoğalacak bacak ağrısı bel sırt hepsi olacak benim arkadaşım 24. Haftada pilatese başladı doğuma kadar hiç bir ağrısı bile olmadı ve 4,5 kilo normal doğum yaptı ağrısız bende Pilatese başlıyorum bence sizde egzersizle çözebilirsiniz

aslip7 bende de aynısı oluyordu şu an 30 . Haftadayım magnezyuma başladım tamamen kesmiyor ama rahatlatıyor haberin olsun