Esraburhnkulu Deletedmom0333 yok daha ufak cnm son haftalarda daha çok gerinme isteği oluyo aslında.. bende 9 haftaligim geziniyorum hatta karın üstü uyuyorum bazen
Rabiapnr Deletedmom0333 canım doktorum ilk üç ay icin yapılabilecek en önemli şeyin uzanırken ve eğilip birsey alırken dikkat edilmesi demişti tam yerleştiği için uzanıp birsey almaktan çok da farklılık gibi geldi bana haberin olsun senin de
Ssshhh Deletedmom0333 bence elinden geldiğince gerinme ben 37 oldum çok nadir yanlışlıkla oluyordu benimde ilk haftalarda ama dikkat etmeye çalıştım
Yasmnnn Ben 13+3 haftalığım şimdiye kadar ne doğru düzgün gerindim nede karnımın üstüne yattım korkumdan😐
CansuCaTurkmen 31.haftalığız ani hareket etmeden istediğimi yapıyorum geriniyorum belimi çıtlatıyorum 😂 tabi sizin için daha erken yine de dikkatli olun 🌸☺️
Englishteacher İlk aylar gerinmemek lazım dikkat edin ben 30. Haftamdayım artık ufak ufak geriniyorum valla elimde değil 🤷🏻♀️
Deletedmom0333 Yani hamilelikte gerinmek herkeste oluyor ama olmaması gereken bişey neyse yapmamaya çalışacaz artık 🤔