Diloo54 Benimde eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce ve hamile kaldım çok şükür. Henüz cinsiyet belli değil bakalım ne olucak🙈
Nazo_avlu Zeze1sena- benim abimde askerde amelıyat olmustu cocugu olmazsa diye cok korkuyordum kızıda olsa ogluda olsa sızın bu postunuz benı cok ümitlendırdı
Zeze1sena- Rosemihra neden şaka olsun her türlü saçma soru varda ben merak ettiğimi soruncamı şaka olacak
Rosemihra Zeze1sena- milyonlarca veya binlerce sperm var. Yani ameliyat sırasında doktorlar xy kromozomlarına mı dokunacak sadece x mi bırakacak :)böyle bir şey mümkün değil . Allah size hep kız nasip etmiş ameliyattan dolayı olamaz:)
Minnaksever Zeze1sena- bana saçma geldi.ayrıca son yapılan çalışmalarda yumurtanın spermi seçtiği anlaşılmış aslında yumurta bi spermi seçip kendine çekiyormuş kadın belirliyormuş cinsiyeti 🙂
Ask1907FB Zeze1sena- bence alakası yok bu ameliyat ile bebek cinsiyetinin eşimde olmuş oğlum oldu hatta hafif yine tekrarladı var süphesi ile doktora gitti ikinciyi düşünüyorduk çünkü bebek olmasına engelmi dedik hayır ddi bu da erkek yanii alakası yok ddigini ile