Momofelisa sizindemi pihtilasmadan kaynakli dusuk oluyor ama dokrorum okdr etkilemez diyor profosor igne kullansamda fayda olmuyor kimyasak oldu hamile kalmadan öncemi bir tedavi uygulanmali

Momofelisa benim doktorumda tup bebegin garantisi yok dedi önermedi bana peki ne yapmak gerekiyor çözüm bulabildinizmi

Tugbacim34 amin insallah hepimizin imtihanı farklı gercekten cok tesekkur ederim dualarinizda banada yer verirseniz cok mutlu olurum kimin duasinin kabul olcagini bilemeyiz sizin adinizada sevindim saglicakla almissiniz kucaginiza darisi basimiza

Havvakuss bazıları hamilelik planlayınca da corasprin kullanmaya başlıyor ya işte her doktorum tedavi yöntemi farklı işin ehline denk gelmek lazım.
    Bizim annelerimiz ninelerimiz hiç yaşamıyordu böyle şeyler ben anlamıyorum.

Tugbacim34 yanlis okumusum hamileymissiniz insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz Allah soyletti heralde😊

Srp53 evet bendemi öyle yapsam diye dusunuyorum bazen doktorlarda bile birlik yok heresi farkli bise diyor

Srp53 cemal ünlü var doktor acibademde galiba onun youtubede videosunu izlemistim o pihtilazam dusuk sebebi degil diyordu mesela

Havvakuss ama iğne ile sağlıklı çocuklar doğuran var tevafuk mu yani.
        Pıhtılaşma olunca çocuğa da kan akışı doğru gitmiyor bakınca düşüğe sebep olması mantıklı gibi.
        Ne bileyim bunlar aynı şeyi okumuyorlar mı okulda hepsinden ayrı bir ses çıkıyor.

Srp53 o cocuk zaten dusmeyecekti iğneye denk geldigi icin anne zannnediyorki igne fayda etmis vs diyor doktor ne kadar mantikli bilmiyorum ama ben hep vurulacam heralde igneyede raziyim da iste saglikli bir sekikde tutunsaydi keske diyorum sagliksiz diyorlar hep ilk 3 aydaki dusuklere ama bu kadar sagliksiz gelmeside tesadufmu hicbir sebep yokken. Mesela diger doktorum sizin kromozomlarda sorun yok ama dolllenme asamasinda hucre bolunmesinde ya 1 koromozom eksok geliyor ya fazla ya kopuyor bilmem ne diyordu ama bu kadar sık olmasıda insani suphe dusuruyor bizdemi sorun var diye iste tip ne kadar gelisirse gelissim Allah istemwden olmuyor ben bu kapiya cikiyorum bazen ama bilimdende yararlanmak istiyorum sonra kendimi suclamamak icin

Srp53 benim beynim çorba gibi oldu eşimde diyor cok arastiriyorsun ama bir sorun var ki arastiriyorum gulluk gulustanlik hamilelik gecirsem niye arastiriyim

Tugbacim34 genetik test yaptirdinz mi bende bir kimyasal birde 7.hfta kalp atımı duyamadım

Havvakuss o zaman düşüklerin onla alakası yok tamamen sağlıksız olduğu için düşüyor.
            Ben de onu diyorum bu kadar düşükten hiç mi sağlıklı denk gelmez. Eğer bi sorun yokken kalbi duruyorsa doktor bana da tamamen şanssızlık döllenme esnasında oluşan bir aksaklık demişti.
            E herkesin döllenmede bi problemi olmuyor da bizimkinde niye döllenemiyor.
            Evet maalesef Allah nasip etmedikçe de olmayacak dua edelim imtihanımız kolay olsun.
            Burda bazen görüyorum erkek olsun dua istiyorum kız olsun dua istiyorum Allah nasip etmiş demiyorlar hiç.
            Ben de çok araştırıyorum erkekler daha rahat bu konuda çok umursamıyorlar.
            Bi ara kafayı yiyecektim zaten araştırmaktan.
            Doktor bir şeyi atlar da ben hatırlatırım diye makale bile okuyordum saçma sapan.
            Kendimize de zarar veriyoruz farkında olmadan.

@Karsu123 yaptırmadım canım dört doktora göründüm dördü de aynı şeyi söyleyince aldırdım. Böyle şeyler de çok düşünmemek lazım bana göre. Olmayınca olmuyor bazen. Olası varsa da hiç beklemediğin anda oluyor ☺️

Srp53 evet erkekleede uzuliyor belki ama bizim gibi takmiyorlar cunku bizim bedenimizde olan birşey ve olumlu olumsiz herseyi hissediyoruz takmamak elde degil. Bnde buni anlamiyorum işte döllenirken hepmi hata olur garip gerçekten, Annem bile kimyasal gebeligi benden duydu bu zamana kadar duymamisti. Anne beta hcg dustu diyorum o ne diyor bazen bilmemek daha iyi galiba annelerimiz hic birsey bilmeden pitir pitir dogurmus. Simdi yediklerimizden ictiklerimizdenmi artik kimyamiz bozuldu galiba

Srp53 size katılıyorum bir kimyasql bir de 7 haftalık kalp atımı duyamadım başından beri ugrasiyorz tüplerim kapalıydı biri açıldı sonra bebeğin tutunma yerinde polip gördü onu aldı derken kimyasal oldu dedik sağlıksz yumurta tamam sorunlar halluldu olur artık bu ayda böyle olunca insan gerçekten zor toparlanıyor hep dediğim görmediklerimizi görüyor duymadıklarimizi duyuyorsun Rabbim bu dert beni tüketir kendime motive veriyorm ama öyle hissizlestim ki yüreğim kırık her an aklına geliyor hayat devam ediyor diyoruz düşüp kalkiyorz neyi yaşayacaksak onu yaşıyoruz akisina bıraktım olan ben araştırsamda olacak çünkü deli gibi insan rahatlamak bir çözüm bulmak bir şeye sığınmak istiyor anlıyorum bu yollardan geçenleri zorlu ve yorucu bir süreç sonuç ne olacak beklemedeyim bende 🥲

Srp53 ben hic yumurya gelistirici birsey kullanmadim öyle birsey kullanirom olmadi sonra yumurtammi kalitesiz anlamiyorim gercekten

Karsu123 hepimiz ayni süreclerden geciyoruz olsa bir dert olmasa bir dert , arastirsak bir dert araştirmasak bir dert rabbim iyi doktorlara denk getirsin imtihanimizi kolaylastirisn bende suan kimyasal geviriyorim bendede polip gibi bise gordu eger polipse banada histeroskopi yapicak ama bindan once polim yoktu ondan oldugunu da zannetmiyorum bakalim hayirlisi olsun . Olumlu sonuclar alirsak birbirimizi yönlendirelim buradan arkadaslar kimsenin bize faydasi yok belki birbirimize oluruz

Tugbacim34 evet gerçekten artık bende bu düşüncedeyim deli gibi arastiriyorm şundan mi bundan mi yok şu olur yok bu olursa diye ve olmuş olana birşey yapamadım herşey olacağına vardı akışına bıraktım bende ne olacaksa onu zaten yaşayacağız .

Karsu123 teslim olmaktan başka yapacak bir şey yok. Doktorların da elinden bir yere kadar gelir.
                      Gerçekten hiçbir sebebi yokken çocuk sahibi olamayanlar var onların da bu dünyadaki imtihanı bu.
                      Karşılığını alacağımıza güvenerek tevekkül etmek gerekiyor.
                      Ve tam da umudunu yitirdiğin yerde geliyor.
                      Belki kaderde buna gerçekten ihtiyacı olan bi yetime, öksüze kol kanat germek vardır. Bilemeyiz🥰
                      Kimyasal gebeliği doktorlar gebelik diye dikkate bile almıyor zaten bana test yapmasaydın öğrenmeyecektin herkesin başına gelebilir dedi.