ozenmerve36 Pharmgirl şöyle rahim ağzından başlıyordu perde ortadan ikiye boluyordu tamamen o yüzden çift rahim sandılar
Pharmgirl Aslanmom1 meraba adet ne zmn olmuştunuz histeroskpiden sonra rğı kanama durumu nasıldı hatırlıyomusunuz
Aslanmom1 Pharmgirl Ağrı sızı hiç olmadı. Adet geciktirici hormon ilaçları vermişti doktor onlar bitince hemen olmuştum
Bume zeyno12361 normal doğum yapmaya değil de bebek gelişimine engel olabiliyor boyutuna göre değişiyor tabi benimki boydan boya olduğu için düşük olmuştu ama bence küçük bir perde de olsa riske atmamak gerek
Eylul41 Aslanmom1 merhaba gebeliginiz nasil ilerliyor acaba bendede perde cok derindi hamile kaldığımda çift rahim olarak görmüşlerdi daha sonra hsg de perde oldugu yapisiklik oldugu anlaşıldı bende girdim operasyona tek seferde hallettigini söyledi doktorum ama sizinki gibi hepsini alamadim rahime zarar verirdim diye alabildiğim kadarini aldim bebege yer açtım 6 7 hafta ilerletir dedi ama herseye ragmen serklaj dikiş atilacakmiş sizdede oyle bir durum oldumu acaba dikişlik
Aslanmom1 Eylul41 Merhaba, 23 haftalık olduk hiç bir sorunum yok çok şükür bebekte sağlıklı rahim ağzımdada bir sorun olmadığı için serklaja gerek duymadı doktorum. Sizin nedne gerek duydu ki rahim ağzınıza hiç bakmadan ve 6-7 hafta ilerler ne onu anlamadım
Eylul41 Aslanmom1 ameliyat oldugun için gebeligin süresi 6 7 hafta rahat ilerler demişti. Serklajıda gerek gördü bizde gerek varmi diye sorduk sonuçta ameliyat oldum deyince perde tek basına etki etmemişte olabilir rahim ağzı açıklığıyla gelmişsin her 2 dogumdada bundan dolayı tekrar açılma olmasin diye dedi. Fakat suan o doktora gidemeyeceğim baska bir şehire taşınacagiz ve kaldigim yerin yenidogan yogun bakimi yetersiz o yüzden buyuk sehire gelmek daha iyi olacaktir umarim
Eylul41 Aslanmom1 rahim agzina ameliyattan oncede sonrada bakti dikilmeye cok musait dedi . Bizde bir sey demedik tabii. Ben ilk dogumda 7 cm açılmayla gittim hastaneye 2.de 5 cm açılmayla belkide ondan dolayi demiştir
Dilaraertasss Bir_nazenin01 bende de perde vardı direk ultrason muayenesinde göründü hamile kalmada bi sorun olmadı ama hamile kaldıktan sonra kaç kez kanamam oldu düşük tehlikem vardı öncesinde keşke aldırsaydım perdeyi dedim
Aslanmom1 Eylul41 Geçmiş olsun evet önceki erken doğumlar nedeniyle dikmiş olabilir. İnşallah bu sefer sorunsuz ilerler gebeliğiniz