Kahverengi Dün saat 15:00 çiğer geliştirici vuruldum.Sabah uyandığımdan beri baş ağrım var tansiyonumu ölçtüm 131-84 çıktı sonra parol ve limon suyu içtim 1 saat geçince 127_80 düşmüş 1 saat sonra ölçtüm yine 134_84 çıktı açaba normal mi
Eko93 Kahverengi soda icmek ayağa kalkmak brz yürümek stres bile tansiyonu arttıran şeyler. Oyuzdenbiraz dinlenip ölçün tekrar
Yasminnnnn Kahverengi Yani normalde tansiyonlariniz dahami düşük çünkü 13 8 tansiyon normal sayılıyor gebelikte üzeri olursa tehlikeli hatta doktorum bana 13 8 tansiyonu baş ağrısı yapmaz demişti tabi yinede doktorunuza danışın geçmiş olsun
Liv3652 Kahverengi bende yükselmişti iki oğlumda vurulmuştum 2 doz 32.haftada zaten yükselmeye meyilli biriyim ama genel olarak şeker ri daha cok etkiliyor yükseltiyor
Offffffd Kahverengi banada ciger geliştirici iğne yapmışlardı ama tansiyonum yükselmemişti. İçiniz rahat etmezse doktorunuzu veya sağlık ocağındaki hemşirenizi arayın bilgi verirler
_Tazeanne Devam ederse doktora gidin tansiyon tehlikeli banada vurdular 2 doz ama hiç tansiyonu etkilemedi sadece bebeğin hareketleri çok azalmıştı
HilalQ _Tazeanne bebeğin hareketleri be zaman normale döndü peki? Bende aynı durumdayım neredeyse hiç hareket yok
Kahverengi Yasminnnnn hiç 13 görmezdim bu ikinci gebeliğim ilkindede hep normaldı ondan bi şaşırdım dedim acaba iğnemi yan etki yaptı
Kahverengi Yasminnnnn 34+2 aslında hiç stresli değilm ilk bebeğimde 35+6 doğmuştu alışığım doktora sordum bazen ola biliyormuş bu tarz birşey oda bana denk geldi 😊
_Tazeanne HilalQ 3-4 gün sürdü hiç etmiyordu nerdeyse iğnenin içinde yüksek miktarda şeker var o yüzden yavaşlıyormuş korkmayın kaç gün oldu iğne olalı
_Tazeanne HilalQ eder eder anca ilk etmeye başladığında da zayıf ediyordu sonra düzeldi 3-4 günü bulur anca