Sinemmm121212 Merhaba fotoğrafda turuncu olan pazar günü yaptığım pembe olan bugün bu silik çizgiler kuruma çizgisi olabilir mi ? Yoksa bebek mi?
Sinemmm121212 prens_prenses_annesi yoğun kaşık ağrılarım var rehl olacak veya üşütmüş gibi yüzümde sivilcelerime oldu bende normalde sivilce çıkmaz
Bbuse12 Sinemmm121212 cikabilir ama yinede beklemenizi tavsiye ederim ben 3 gun kala 63 le ogrenmistim
Reina Sinemmm121212 beta önce kanda yükselir sonra idrarda. Gebelik testinde böyle çıktıysa kanda da mutlaka çıkar
prens_prenses_annesi Sinemmm121212 kuzumbnde yeni ogrendim hamile oldugumu silik testle kan verdim bugun baktim cikmis sonuclar hamileyim git kan ver
Crnogzhn Sinemmm121212 bende de aynısı oldu regl olucam diye beklerken silik çizgi çıktı bende de 5 dakika beklediğim halde 138 çıkmıştı sonucum
_Birmelekannesii_ Sinemmm121212 benim de bat 5 regle 8 gün kala yaptım erken gebelik testini aynı sizinki gibiydi akşamına kan verdim negatif çıktı benim de kasıklarım ağrıyor ve benim de hiç yüzümde sivilce çıkmazdı yarin tekrar test yapmayı düşünüyorum inşallah kanda da pozitif görürsünüz 🥰
momofmychildren Sinemmm121212 evet benim de silik çizgiydi iki gün sonra tekrar test yaptım biraz daha belirgin olunca hemen kan verdim düşük değerle öğrendim iki günde bir artışına baktık
momofmychildren Sinemmm121212 ilk zamanlarda çok etkisi olmuyor diye biliyorum ancak bunyeden bünyeye değişiyor mesela ben 22 haftalık hamileyim susuz kalmamam gerekiyor böbreklerimde kum oluyor ama her gebelik farklıdır
Sinemmm121212 momofmychildren Allah hayırlısıyla kucağınıza almaya nasiplensin :) Bende ilk oluşum evresinde çok etki etmez diye düşünüyorum ama inşallah birşey olmaz