_almirasmom momofmychildren 21+5 karnım cok mınıcık yattımda hala düz olan bır karna sahıbım hazırlık yapmadık kızımın gıysılerı var ama yazın dogaca ıcın yazlık bı kac bısı bakarım 🫶🏻
_almirasmom momofmychildren detaylı ultrason da 40. Hafta 08.08.2024 olarak gozukuyor ama 38+0 da doguracagım kızımıda oyle dogurmustum doktorumla gorusucem 25 temmuza denk gelıyor 🫶🏻
Gulcin-2001 23+3 olduk karnım baya belirgin bizim oğlan belli ediyor kendini bikaç parça bişey aldım anne yanı aldım beşik malzemelerini aldım hediye gelenler oldu şuanlık böyle ilerliyoruz🥹
Tubacannn momofmychildren bende 19 haftalık oldum hiç kilo almadım göbeğim de yok üstüne kilo verdim🥲
_almirasmom Tubacannn 27. Jaftada bırden cıkmıstı kızımda karnım bende hep solenıyordum gobegım yok dıe valla sonra tasıyamıyosun😅
Bendiyebiri_ momofmychildren 13 hafta limon olduk 😍 bende de ne kilo aldım nede karnım belirginleşmeye başladı ikinci gebeliğim 😊
Tubacannn momofmychildren benim bulunduğum bölgede devlet hastanesinde asla randevu bulunmuyor nasıl olacak bilmiyorum