Sentez Gebelikte Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben once folbiol kullaniyordum sonra doktoruma dozu fazla degilmi deyince folidoce verdi sizce?
Deletedmom_88 Sentez ben hiç sadece folik kullanmadım, hep multivitamin içinde. İlk başlarda imom sonra ocean mummy. 36. Haftadayım oceandan devam (400 mg folik var içinde)
Kubradagdevren Sentez zaten folidoce en iyisi ben 13 haftaya kadar kullandım birde çok minik yutması da kolay oluyor
Kubradagdevren Sentez folbiol devletteki doktorların yazdığı folikasit zaten önüne gelene bunu yazip gönderiyorlar
Boncukk123 Sentez doktorun verdiyse doğrudur canım bana bir ebe önermişti folidays gebelik istediğimde onu kullanmaya başladım ilk 3 ay kullandım sonra bıraktım
Rabiul Sentez elenatal 1 kullandım 11 haftanın ortasında bıraktım elenatal 2 ye geçtik muhtemelen doğumdan sonra yada doğum yaklaşırken elenatal 3 e geçeceğim
Rabiul Gizemisko 1 i kullanırken yoktu 2 yi kullanırken şuan feramat kullanıyorum kansızlığım olduğu için demir ilacı , birde huzursuz bacak var magnimore plus kullanıyorum magnezyum içinde