sevgi_gunes kızlar dişim çok kötü sancı yapıyor ne geçirir 29+2 deyim ne kullanabilirim hastaneye randevu da yok kafayı yemek üzereyim
Deletedmom_88 sevgi_gunes ben baş ağrısı için parol alıyordum doktorum alabilirsin demişti, diş ağrısına etkisi ne kadar olur bilmiyorum gerçi ama :(
Hulya-003 sevgi_gunes geçen gün benim de başıma geldi apse yaptı dişim tuz bastım,fardoben diye bi gargara vardı evde onu yaptım hemen rahatlattı bi daha da ağrımadı çok şükür
Spgrr sevgi_gunes sarımsağı ezip ağrıyan disinizin üstüne koyun ilk çok ağrır ama sonra geçiyor ben herseyi denemiştim sadece bu geçirdi sonrasında da karanfil koyabilirsiniz dönüşümlü bi onu bi onu yapın faydasını göreceksiniz
Milina sevgi_gunes disinizin ağrısını gecirebildiniz mi benimde dişim çok ağrıyor galiba apse yaptı bende 28+4 deyim erken doğum riskimde var ne yapacagimi bilemiyorum
Seher_koray 29 haftalık gebelere işlem yapmıyorlar canım kolay kolay bende 36 haftalık hamileyim 36 haftadır diş ağrısından canım çıktı halada diş ağrısı çekiyorum parol içtim hep azda olsa ağrısı alıyor geçmiş olsun 💐
Sinem_klc Milina bende olmadı şükür ama ablamın gebeliği hep dış ağrısı ile geçti. Sumak ( baharat olan bildiğimiz normal sumak) ile gargara yapıyordu doktor önerisi ile bunun üzerine ağrısı hafifliyordu. Araştırabilirsiniz öneririm Rabbım en acilinden hayırlı şifalar versin inşallah 🌸