Gizem_miros 6 haftaligim ve akintili kan gelmiş cok degil damladan biraz fazla önlüyor bole Olunca lütfen yazin
GamzeCan Gizem_miros herkeste kanama nedeni farklı oluyo biz ne desek bos mutlaka doktora git iğne ilaç bisey verir
Sumeyrabal Gizem_miros tabiki doktora gitmelisin ama sakın korkup endisenme bende oldu ama bisey plnadi suan 36 haftayiz bin şükür
KyrNeriman Gizem_miros canm benim de basima geldi ama kahverengi kandi ayni gun doktora gittim iliski yasagi ve progestan verdi 3 ay bitene kadar kullanicam ama doktora gtmelisin ve bolca dinlenmelisin.
Gizem_miros reinamm bu saattemi gidim hanım efendi cNim burnumda saten ben soru soruyorum canım sıkkın sen yaraya tuz basiyon siz bazı kadınlar bu saatte bile kavga etme cabasindainiz doymadinizmi
reinamm Gizem_miros ya ne kavgası sen iyi misin?? Bu saatte kanamam var demişsin, ne dememizi bekliyosun anlamadm. Kanamanın ciddi bi problem oldğnu bilmek için zeki olmaya lüzum yok. Öğrenn artık şunu. 1 saat sonra doktorunuza gidip sorun. Benm kanamam olsa buraya yazmak aklıma bile gelmez. Hergün kanamam var yazıları gına geldi artık
Happymammy Gizem_miros doğumunuz mesela o kadar erken bi saatte başlasa bu saatte mi gidiyim diyip yatıp saatin ilerlemesini mi bekliyceksiniz? Kendi doktorunuzun olması şart değil acilden giriş yaptığınız taktirde her hastanede doktor mutlaka oluyo hangi doktor bakarsa baksın progestan yazacaktır olası düşük durumunu engellemek için. Geçmiş olsun.
Gizem_miros KyrNeriman öyle yapacam canım şansa yarın tatil nasıl yapsam bilemedim doktora yazdım ama daha cevap yazacak Rabbime sığınıyorum ya
LenaM Geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur Gizem_miros fakat reinamm haklı benimde aklıma gelmez şahsen buraya yazmak hay allahım ne cahil insanlar var ya
Glinn Gizem_miros benimde olmuştu hatta hala oluyo benimki kesenin dışında kanama ciddi bişey değil demişti ama mutlaka doktora görünün siz herkeste farklı olabilir
Gulxxx Canım seni asla korkutmak istemem benim kanım da sadece peçeteye gelmişti cumartesi günü düşük yaptım burada vakit kaybetme hemen git doktoru. Bilgisi olsun
Abcdef Gizem_miros zaman kaybetmeden Dr a gitmelisin düşük olabilir kimyasal gebelik olabilir yada düşük tehtidi olabilir ..kahverengi olunca yerleşme kanaması da olabiliyor ama kırmızı taze kan hep korkutur ..dikkat ..acil bir durum !
Yhartk Gizem_miros keşke burda vakit kaybetmek yerine doktora gitseniz... hastalığın-hastanenin tatili mi olur? Bu saatte ya da tatil günlerinde hastaneler kapalı değiller biliyorsunuz, acile gittiğinizde ilgileneceklerdir.
ipktos Gizem_miros Canım acilden hemen giriş yap doğum hastanesi vardır elbette orada baksınlar kanama ciddi bir sorundur
Deletedmom2232 Gizem_miros hemen doktora gidin benim akıntıyla çok az geldi ilk doktorlar birşey yok dedi bi hafta ara ara geldi düşük yaptım sonra kendinizi yormayın