Pisicik6 Evet arkadaşlar en başından beri erkek ismi seçemiyoruz, artık son haftalara geldik hala içimize çok sinen bir isim bulamadık. En son eşimle ikimizin de ortak listesinde olan isimlerden son ikiye bu iki ismi indirdik sizce hangisi daha güzel? 🌸
Pisicik6 Ben Mete’ye yakınım eşim daha çok Utku taraftarı inşallah burda biri ciddi fark atar, yakın çıkmaz😅
Pisicik6 cgnduru ya öyle mi 😅benim çevremde pek yok ondan seçenekler arasındaydı ben de bir dönemim popüler olmuş herkeste olan anlık isimlerden olmasını istemiyorum hiç 😬
cgnduru Pisicik6 öyle diyip koyuyoruz oluyor vallahi ben defne koydum hiç yoktu ne akraba ne aile ne başka çevre şuan ülkenin yarısı defne benden sonra herkes koydu. Şimdide mete ismi çok popüler yengem doğum yaptı Metehan kuzenim doğum yaptı mete arkadaslarimin oğlu var onlarda mete… maalesef kacirdin çoktan popüler oldu herkes mete koyuyor şimdide 🤣🤣
Edaa3595 Pisicik6 Utku 🧿 Çok sevdiğim bi ablamın oğlunun ismi maşallahı var çok efendi saygılı bir çocuk parmakla gösterilecek şekilde devam ediyor hayatına 🙏