Selamlar tecrübeli hamişler, size dünyanı nen saçma sorusunu soracağım sanırım. Ama bir şey yazdığımda ve bu bende de vardı dediğinizde içime bir ferahlama geliyor ve yazmak istiyorum o yüzden foruma sürekli. Neyse konuya gelecek olursak, 23 haftalık hamileyim ve ufaktan göbeğim olmaya başladı. Ancak göbeğim 2 parça 😂 yani tam göbek deliği hizamdan enine doğru sanki bir çizgi oluştu ve sanki midem ve alt göbeğim var gibi halk tabiri ile kursağım göbeğimden ayrı şişti gibi. Hamilelik öncesinde tamamen düz olduğum için ve bebek arada orada da hareket ettiği için biliyorum ki orası da rahim. Ama neden böyle diğer anneler gibi tek yuvarlak minnoş estetik bir göbeğim olmadı diye biraz üzülüyorum. Kilo gibi duruyor çünkü. Örneğim bakın bu 20. Hafta göbeğim.  61 kilo filanım burda kilo değil bu ama neden böyle tam göbek deliği hizamdan iki parça duruyor anlayamadım. Fikri olan var mı? Göbeğim büyüdükçe iyice mide ve göbek gibi 2 parçalık da büyüyo. Sürekli göbeğimi saklamak istiyorum böyle olunca hiç estetik gelmiyor gözüme.