Mercem Hanımlar size bişey sormak istiyorum ben 9 haftalık hamileyim de grip oldum ve burnum çok tıkalı illadin sprey kullansam bir sıkıntı olur mu bebek açısından
Sumisali_ Mercem illiadin kullanabiliyorsunuz ama fazla kullandığınız da daha çok zarar verir bilginiz olsun.3 günden fazla kullanmaya başladığınızda illiadin daha çok tıkanmaya sebep oluyor.
Sergul1425 Mercem bnde alerjik rinit vr ilaç kullanmasam uyumam çok zor bnde sormuştum çok acilse 3 gün kullan demişti burun yıkama suyu alabilirsin eczneden
Aysegul_dur Mercem bende öyleydim bir çay kaşığı sirke ve tuzla yap benim geçti burun spreyi için kulanilir da diyor kullanılmaz da ılık suyla yaptım ben geçti
Mercem Hmm anladım kullanmicam o zmn mecbur doğal yollarla iyileşmeye çalışıcam cok teşekkür ederim hepinize ❤️
Aysegul_dur Mercem birde 4 günde atlatim ben çaydanlık üstüne su kaynat içine bir tatlı kaşığı ihlamur bir tatlı kaşığı nane yarım limon yarım portakal at demlensin git gel iç bana çok iyi geldi
lena1234 Okyanus suyu kullanabilirsin canım ben çok kötü sinüzit oldum sinüs riniti aldım serum fizyolojik suyla burnumu açtım antibiyotiksiz geçti çok şükür