Aytlkya birde hemşireye verilecek isimli hastane çıkışı mevcut ilk gebeliğim normal mi abartmış mıyım bilmiyorum 3 alt üst takım 2 müslim 1 nohut battaniye 1 penye battaniye 4 zıbın 2 adet yaza uygun yelek 5 ağız mendili Doğumum mayısta ❤
ilkheyecanim96 Aytlkya ben 37+6yım bu gece hastane çantamda bebeğe 2 takım artı isimli tuşum bebek bezi ve battaniye var sadece kendime pijama takımı çorap çamaşır hırka koyfum bu koyduklarınız çok fazla gereksiz yelek ve zıbınlara gerek yok bu kadar en fazla 2 tam takım ve isimli tulum yeterli benim 2.gebelik ve sezeryan süt sağma makinesi ıslak mendilde koydum ve kendime 2 havlu
Semabkr Aytlkya yelekler bence fazla. Müslim den de emin olamadım. Takımlar iyi bence zıbınlarida 3 yap bence. Bez göremedim. Senin eşyaların hazır mı? Göğüs ucu kremi , göğüs pedi falan koydun mu canım? Sezeryan mi normal mi?
Aytlkya Semabkr sezeryan olucak normal süt sağma makinesi biberon emzik de koydum ve gögüs ucu kremi de koydum gögüs pedi almadım bu ay da bebek bezi hasta bezi ve gögüs pedi alıp koyucam anne bebek çantasına ya biraz fazla gibi geldi de sezeryan olunca doktor 2 gün yatırıyorum dedi o yüzden fazla olsun eksik olmasın düşüncesindeyim kendim için de 1 adet elbise gibi pijama terlik ve 3 lü takım pijama takımı koydum
elmaelmaelma 10lu ve 5li hastane çıkışı götürmüştüm ilk doğumumda, mayıs başıydı. Yeterli oldu. Ekstra hiçbir şey götürmedim. 5li takıma bile gerek olmadı, çıkarken değişik olsun diye giydirdim keyfiyeten. Sizinkiler fazla geldi bana.
Aytlkya Deletedmom_98 biraz fazla olabilir 😂😂 ya bi tanıdıgımız vardı sezeryan da 2 gün yatırıyor doktorum bide bebeği sarılık olunca toplamda 5 gün felan yatırdılar istemsiz hani beni de korku sardı olursa felan diye bi kaçını çıkarabilirim
Naciyemutlu Aytlkya yelek gerek olmaz havalar baya ısınıyo şimdiden bile.. Mayıs da daha sıcak olur. Benim de mayıs sonu olacak yüksek ihtimalle. Nohut battaniye bile almadım. Mayıs da doğum yapan arkadaşlarım var r onlara danıştım havalar ısındığı için bi süre sonra İsilik olmuş bebekleri.. bebekler için ideal sıcaklık zaten en fazla 24 derece. Şimdi bile yaşadığım yer 23 derece dışarısı o da.. ilk zaman üşür evet ama bu kadar da kalına gerek olmaz diye düşünüyorum. Kendimde bi yenidoğan alt üst iki de yedek tulum koydum. İçine bi atlet bi çorap bez bu kadar. Üzerine de ince penye battaniye yada hava sıcaklığına göre müslin battaniye düşünüyorum
Aytlkya Naciyemutlu nohut battaniye gerekli olabilir olduğum şehir aşırı bir sıcak olan bir şehir değil hastane içinde ihtiyacım olmaz ama hastaneden çıkarkan ihtiyacım olabilir düşüncesiyle koymak istedim
Naciyemutlu Aytlkya Mayıs da da serin oluyosa bişe diyemem havalar da bi tuhaf çünkü . Sağlıkla alın kucağınıza🌸
Aytlkya Naciyemutlu olduğum şehir haziran dan sonra ısınan bi şehir çok soğuk olmaz mayıs’ta ama sıcakta olmaz 😂 hastane içinde gerekli olmaz ama hastaneden çıkarken gerekli olabilir düşüncesi ile koymak istedim
Naciyemutlu Aytlkya valla keşke buralarda serin olsa. Ben şimdiden ter döküyorum 😅Başta yaz bebeği olacak diye sevinmiştim ama şimdi ne giyecek nasıl olacak diye düşünür oldum. Zormuş ilk zamanlar için. İsilik olmasınlar da başka bişe istemez. O daha zor oluyormuş yazık minicik bedenleriyle
Aytlkya Naciyemutlu ayy kesinlikle temmuz da felan olsa bende düşünürdüm onu kesin ama o aylarda 40 ı felan çikmiş olucak efil efil giydiririm Allahın izniyle❤