MeltemUysal Kızçelerr bazen sağ bacağımda kasılmalar oluyor ama tabiki düzenli değil vajinamdada batma veya zonklama gibi agrılar oluyor. Sizde durumlar nasıl ??
Tantan MeltemUysal 35+1 deyim bende adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bel ağrım çok fazla ve dün gece çok sancım oldu doğuruyorum zannettim tam hastaneye gidecektim ki ağrım geçti 😂
tatlibebegim_ Tantan bende 35+2 olacam bende de sancılar var kasılıp toplanıp sertleştiğinde kafasıda doğum kanalına girmiş
busradmrtas Tantan bende 35+1 adet olunca hep bacaklarim ağrırdi ara ara oluyor yine sanki adet olcam gibi bazende baskı çok oluyor çok ayakta kalınca
Mavi-elif Tantan ay bende aynı 35.4 dün bi sancılandım heralde geliyor dedim birde 1 hafta önden gidiyor erken bekliyordk zatende bukadarda değil dedik. Vajinada batma hissi bel kasık ağrısı toplanma hepsi var ara ara girip çıkıyor ağrılar
Tantan tatlibebegim_ perşembe günü randevum var bilmiyorum benimkinin durumu nedir ama sanki benimkinin de kafası kanala girmiş çünkü otururken hissediyorum rahat değilim
Aylinalacam tatlibebegim_ bende aynı durumdayım çok sertleşiyor toplanıp kasılıyor regş sancısı gibi ağrım var 35 haftalık oldum normal mi ki
tatlibebegim_ Tantan Aylinalacam cumartesi kontrolüm var benimde bebeğim biraz iri doktoe ona göre doğum şekline karar vericek şekerimde var ama karnım öyle böyle sertleşmiyo vajinaya iğne batırıyolar sanki
Tantan tatlibebegim_ sizin için hayırlısı neyse o olsun peki bebeğin iri ya karnının büyüklüğü nasıl benim doktorum kilosu hakkında falan bilgi vermiyor karnım küçük gibi herkes bebeğin küçük doğacak diyor
Aylinalacam tatlibebegim_ benimde aynı erken doğum riskim car birde 32 haftada, doğum kanalına girmişti evde yatış verdi benim ki de iri ve, uzun dedi doktor normal gidiyor benim ama çok arttı ağrılarım
tatlibebegim_ Tantan 33+6da 2500dü doktor böyle giderse 39de sezeryane alırım dedi ayakta çok kalamıyorum çıktım çıkacak gibi alttan alttan vuruyor
MeltemUysal Tantan özellikle sorsana neden bilgi vermiyor ? En az 2.000 falan olmuş olmalı 35 haftalıkda belki iç karnın geniştir
Mavi-elif tatlibebegim_ sizede kilosu gelişimi bi hafta önden mi gidiyor dedi. Baştan beri böylemiydi
Tantan Mavi-elif demek ki bu haftada normal hepimiz de aynı şikayetler var korkmamıza gerek yok sanırım
tatlibebegim_ Mavi-elif baştan beri 1 hafta öndeydi hep son zamanlarda 2 haftaya yaklaştı şekerimden dolayı
Mavi-elif tatlibebegim_ benimde öyle ama şekerim yok benim hep bi hafta önden gidiyordu aynı günlerimiz bakalm hangimiz önce doğuracak 😂😂
tatlibebegim_ Aylinalacam bende 31+5de kontrole gittiğimde kafası doğum kanalına girmiş bile dedi şikayetlerimi anlatınca nst istedi sancım çıkmadı şükür bide böğrüm çok ağrıyo tekme attıkça böbreğime baktı genişlik varmış 2 cm oda ağrı yapıyor dedi
tatlibebegim_ Mavi-elif size sezeryan falan dedi mii bana böyle giderse 39da alıcam dedi bakalım her iki doğumdanda korkuyorum 😂
Mavi-elif tatlibebegim_ yok 4 kiloya kadar normal doğumu destekliyoruz dedi ikinci doğumum ilki 37 haftada 4 kilo doğmuştu bunda ne olacak bakalm bekliyoruz
MeltemUysal Mavi-elif maşalllah baya güzel besliyorsunuz demekki anne karnında, ilk cocukta cok güzel kiloda doğmuş. Bende benimkini 35 haftada 2.500 kilo diye iri sanıyodum 😂