Dadaliya Kızlar slm , ben 7+3 günlük gebeyim bogazım ağrıyor çok kötü hamile kalmadan önce kekik suyu içince birşeyim kalmıyordu ama sanırım kekik suyu gebelikte yasak sizce neyapmalıyım , düşüğü tetikler mi ?
Rabiul Dadaliya 1 bardak ıhlamur içebilirsiniz yada kuşburnu ama doktorunuza sorun benim doktorum bunlara izin vermişti
eminece93 Dadaliya kekik, maydonoz, nane yasak hamilelikte, cayi suyuda yasak. Zaten neredeyse bütün bitki caylari yasak. Ballı sütün icin ılık
Ipekulas Dadaliya ben kelle paça içtim 2 hafta da bir çok faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim🙏🏻
lena1234 Hayır sakıın kekik içme hamilelikte tehlikeli. Araştırması var gebelikte tavuğa koyulan bi tutamdan fazlası yenmez. Ihlamur içebilirsin(2 bardak demleme şeklinde kaynatma değil), sarımsak yiyebilirsin, bal yiyebilirin, zencefil çayı içebilirsin
lena1234 Dadaliya insan veya hayvan çalışmaları güncel literatürde mevcut değildir, ancak abortifant aktivitesi nedeniyle potansiyel olarak zararlıdır ( düşük yapıcı etki)
Firstpreg Dadaliya Kekik çayının söktürücü özelliği var. Adet olamayanlar içer mesela. O yüzden gebelikte önerilmiyor.
Ftmrdcc Gebeliğim boyunca bal limon sıcak su üçlüsünü kullandım en sağlıklısı o riske atma başka bişey yok içip
lena1234 Dadaliya kekik içme canım. En fazla bir tutam yiyebilirsin ama çayı hormonları yükseltir rahmi kasar. Ihlamur zencefil iç.