Yldz_krty06 Arkadaşlar merhaba ben kızıma dolven ve calpolu aynı anda verdim aranızda illa ki hemsire Felan çıkar lütfen acil yardımcı olun bişey olur mu kızıma
dogurangaplumba Yldz_krty06 canim ayni anda verilmemeli 2 saat arayla dönüşümlü verilmeli cocuk kaç yaşında
Yldz_krty06 dogurangaplumba 2 yaşında kuzum ya o kadar dalmışım ki nasıl verdim ablamadim eşim ameliyat oldu onun yorgunluğu uykusuzluk felna derken kafayı yicem 🥺🥺 bide bilmiş bı koca bişey olur mu peki
dogurangaplumba Yldz_krty06 Canım sersemlik uyku hali bulantı kusma vs yapabilirde hareketlerinde dengesizlikte yapar uzman görse iyi olur yaşı küçük çünkü. Dönüşümlü verilmeli hatta 2 saat arayla bile ağır geliyor bazı çocuklara 3 4 saat arayla ilsa daha iyi olur kilosuna vs bakılarak
Yldz_krty06 dogurangaplumba Allahım delircem ben aslında biliyorum gercekten hatta doğal yollarla ateşini Felan düşürmeye çalışıyorum yani 8 9 saat arayla ilaç veriyorum aslında ama beynim o kadar dolu ki dalmışım bu aptallığı nasıl yaptım anlamadım uyandırıyim mi beyni Felan herhangi zarar görür mü peki
_almirasmom Yldz_krty06 agrı kesıcı ates dusuruculers ragmen ates dustukten sonra tekrar yukselıyorsa acıle goturun kanda enfeksiyon olabilir