Betl35 Kizlar 16 ya girdim bugün ve uzandigim da ikidir bugün hissettim kısa süreli varmı benim gibi erken hisseden
Dlar Aslında normal bir tarih canm 2. Gebelikte erken hissetmek normalmiş hissedemeyende var ama hissedende ben vücut yağ oranım çok düşük olduğu için çok erken hissetmişdim
alparslan21 Hiç o haftalarda hissetmedim 3. Gebeliğim olmasına rağmen 3 gebeliğimi de 19. Haftadan sonra hissetmeye başladım
Betl35 alparslan21 Bende ilk gebeliğimi 19 da hissettim Valla smdi bunda yanlismi hissettim acba dyorum ama yok yaa hissettim 2 kez oldu
Hayatinmelodisi Betl35 2.gebeliğim ben de 16 da hissetmeye başladım ve zamanla arttı hatta 18 de eşim dışarıdan bile hissetti bugün 20 olduk ve uzun zamandır baya baya net her gün sürekli hissediyorum kızım çok hareketli. Fıldır fıldır dönüyor ama oğlumu ilk19 da hissetmiştim ve belki de 30larda bile bu kadar oynayıp durmuyordu. Ama kız sürekli hareket halinde
Hayatinmelodisi Betl35 hatta bazen bırak sakince oturmayı ayaktayken bile hissediyorum şu an zaten dışarıdan da net hissediliyor ne güzelmiş sürekli hissetmek ilkinde hissedeyim diye beklerdim
Dygudamla81 Betl35 bende 15-16 da hissetmeye başladım çok az 18-19 da netleşti şuan 25+5 iz maşAllahh kıpır kıpır 😂😂
huysuz__ Betl35 ilkini çok geç hissettim.ikinci 14 haftalıktı, kayma gibiydi , 3. Gebelik şuan 14 te hissetmeye başladım yine ama çok minik anlık hareketleri vardı şimdi 17 haftalık daha net hissediyorum
Rumoss Betl35 2.gebeliğim 15.haftada hissetmeye başladım ara ara varlığını belli ediyo ♥️17 haftalık olduk bunu yazarken de tekme yedim 😂😂🥰😍