Gzdylcn 39 haftalık hamileyim tam tamına 20 kilo aldım 😢😢 doğumdan sonra ne kadar sürede verilir bu kilolar acabaa
Tunti Gzdylcn canım ben de 19 kilo almıştım. 24 gün oldu doğum yapalı. 10 kilo verdim şimdiye kadar 9u duruyoe henüz. (sezeryan oldum bu arada)
Buse_hsgl Gzdylcn valla 50 alanı ilk kez duyuyorum ama bende 33. Haftadayım ve +23 kilo aldım. Ama çok dert etmiyorum yaa bi şekilde eritilir önemli olan şeker vs olmasın 🙏🏻 Merak etme canikommm sende verirsin 🤰🏻
Miniminilina Benim kuzenim 50 kilo aldı,arkadaşım 24 kg aldı.şu anda taş gibiler.bence veririz korkma.20 ne ki.bende alabilirim.bunun yemekle hiç alakadı yok.bazı vucut az da yesen tutuyor.bebek doğunca hepsi erir gider korkma
Esraabrklu Tunti ne güzel.oysa sezeryan yapınca kilolar kaliyo göbek kalıyor diyorlar.yalanmış dmeek.
Miniminilina Tbrk hamile kaldığında 50 kiloydu,50 de üzerine aldı oldu 100.1 yıldan az zamanda verdi hepsini.durduramıyordu kendini sınırsız bir yeme güdüsü vardı.
Mimiiii Ben de 37+3 deyiz 18 kilo aldim. Ama sanki doguma kadar 5 kilo daha alcam gibi 🙁 cok korkunc cidden!
Gzdylcn Mimiiii bu hafta daha da şiştiğimi hissediyorum ellerim ayaklarım.. bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum ama yinede ister istemez takıyorum. İnşallah doğumdan sonra verebiliriz 😢
Gzdylcn Buse_hsgl inşallah veririm emzirme döneminde de kilosuna kilo katanlar oluyormus 🙂 korktum açıkçası
Tunti Esraabrklu Canım biraz bünye biraz da iradeyle alakalı sanırım. Yediklerimden kısmıyorum diyet de yapmıyorum zaten emzirme ve bebek temposu derken hamilelikteki depolardan gidiyor. Süt yapar vs diye tatlıya vs saldırmadım en önemlisi o sanırım. Bol bol su tüketmek en önemlisi🙂 Göbek birden gitmiyor aslında evet ama doğumla şuan arasında bi 7 aylık hamile göbeği farkı var resmen🙂 şuan az bişey kaldı ama o da 3-4 aya yavaş yavaş toparlanır sanırım.
Tunti Esraabrklu 3. gün canım🙂 ilk 2 gün biraz sancılıydı. 3.gün çok zorlamamak kaydıyla normal hayatıma döndüm sonra yavaş yavaş açıldım zaten🙂 Üstüne girmezseniz iyileşme süresi uzuyor tabi