Ahmedinannesi Umudumm haberleşirsek farkederiz diyicektim ama benim randevum 7 şubat 9.30 muş yanlış hatırlamışım🙈
Bsra34 AhmetGizemBlbl bende pendokte oturuyorum canim. Kurtkoy ersoy hastanesi esra hanim var. Tavsiye ederim gercekten cok ilgili bir doktor.
Lavin Mrv123 cerrahpasa tip fakultesi altay gezer çok memnun kaldım doğum bile yaptım adamla konusarak
sedaskan Oge emsey de fiyatlar cok uygunmus ya. Sans eseri rastladim eski konularda arastirma yaparken. Ben cok ucuktur diye bakmadim bile bir de umraniyedeyim uzak olur diye ama zuan yola baktim 28dk gosteriyor 🤔
Ahmedinannesi Umudumm Umudumm evet canım yakın sayılırım Zehra Hanımın kliniğine çok yakın değilim ama ☺
Bsra34 Sayrkann muayene ucreti yilbasindan once 70 tl idi canim. Biz indirimli 60 oduyorduk. Simdi de 80 olmustur en çok. Normal dogum 1950 zorunlu sezeryan 2350 coklu gebelik isteğe bagli sezeryan falan da 3000..
BesteCanerKutluzolu DenizD ikisine de baktım aynı gibi aralarında çok fazla bi fark yok. Tabi odadan ne beklediğine bağlı.