Ahmedinannesi Umudumm medicana da düşünüyorum en uygun orada doğum yaptırıyor doktorum,kardeşlerimin doğumu da orada oldu bi sorun yaşamadık🙈
Umudumm Ahmedinannesi anladım canım bende kararsızım medicanayla hisar arasında cok fiyat farkı yokmuş heralde iyice araştırcam da cok fiyat farkı yoksa hisar olcak gibi🙂
Ahmedinannesi Ben Seda Hanımdan aldım fiyatlarını danışmadaki,medicana güncel sezaryan fiyatı 5500₺ ama hisar 7 bin den fazlaydı😞
BesteCanerKutluzolu DenizD evet gördüm odalarını vip odalar hariç çok büyük değil ama çok temiz ve bence yeterli bi sonraki kontrolünde görmek istediğini söylersen boş odayı gösteriyorlar hem A blok da hem de B blok da var doğum katı ikisinde de 7 ve 8. Kattaydı yanlış hatırlamıyorsam
YamacDemirinAnnesi Pendik Özel yüzyıl hastanesine gidiyorum, Halide yüksele memnunum canım araştırabilirsin Pendik’te oturuyorsan 👍🏻
Ahmedinannesi Benim hatırladığım kadarıyla 5500 sadece medicanaydı.Hisar güncel olmayabilir o fiyatı tekrar sorabilirsiniz Seda Hanım a yanıltmış olmayayım🙈
Sayrkann AhmetGizemBlbl canim pendikte oturuyorum yeni hastane acildi burda medilcalpark.. Nirmalde yuzyil hastanesine gidiyordum fakat doktorum medicalparka gecmis bende oraya gidecegim 😄
Semiramiss Sayrkann Halide Hanım mı Medicalparka geçmiş 😒 Neden haber vermiyor ki. Daha 2-3 gün önce acil bi durumun oldu, mesaja cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı. Bu ilgisiz tavrından ötürü de değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası.
YamacDemirinAnnesi Sayrkann yok daha orada canım ayın 25’şinde değiştirecek o zamana kadar Doğum yapmazsam bende onunla gidicem 😇
YamacDemirinAnnesi Sayrkann Pazartesi’ye randevum var canım değiştirseydi alamazdım ki🤷🏻♀️ Bana halide 25’şinde gidicem dedi
Semiramiss Sayrkann peki muayene ve doğum ücretleri ne medicalparkın bilginiz varmı. Başka doktor arayışına düştüm çünkü.
essyagiz ZeynepKara Merhabalar, hala Nalan Hanım’a devam ediyor musunuz? Memnun musunuz acaba? Bende gitmeyi düşünüyorum☺
YcelMlayimYldrm Mrv123 Medical park Fatih hastanesi Dr. Hurside cevlan harika bı doktor. Ben şehir degstrdm için gidemiyorum artk kendisine maalesef 😟
Sayrkann YamacDemirinAnnesi ben randevu almak için siteye girdim doktorun adi yoktu . mesaj attim medilcalparktayim beklerim dedi cnm 🙂