sedaskan Oge emsey de fiyatlar cok uygunmus ya. Sans eseri rastladim eski konularda arastirma yaparken. Ben cok ucuktur diye bakmadim bile bir de umraniyedeyim uzak olur diye ama zuan yola baktim 28dk gosteriyor 🤔
MurathanErdem Deryalp merhaba bende alibeye gidiyorum birde gürkan bey var diyorlar siz neden ali beyi tercih ettiniz ,normal doğummu düşünüyorsn 🙂
Deryalp MurathanErdem orada çalışan bı ablam vardi. O Ali beyi önerdi. Birkaç arkadaşım da Ali beyi önermişti. Ben çok memnunm. Normal düşünüyordum. Doktorumda normal doğumdan yana bı doktor. Ama şöyle bir sıkıntı var 38 haftaligim ve bebeğim dönmedi. Sezeryan gibi gözüküyor. Nasip diyorum artık canım. Önemli olan bebeğimizin sağlığı😊
MurathanErdem Deryalp inşallah canm allah sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin hepimizin ,benim için gürkan beyi de sorarmısın tavsiye ediyormu şuan oma gidiyorum yine de kafam karışık🙄
Gulsum94 EnesBaharAydn şifa hastahanesini bende merak ediyorum Burçak hanım hakkında bileğiniz var mı birde ona kontrole gitmek istiyorum şifayı çok öneriyorlar çünkü
Aycann Mrv123 Doğum hakkında konuştunuz mu hiç Bilgi verebilir misiniz ? Bende Büyükçekmece tıp2000 e Hazel hanım a gidiyorum fakat Doğum için araştırma yapıyorum. Doktorumdan çok memnunum fakat değiştirmek zorunda kalabilirim
Frida Şişli Etfal'in sokağında Türker Kavas var ona gidiyorum çok tatlı ve işinin ehlî bir insan. Muayenesi 200 lira. Ben de tavsiye üzerine gittim ama anlatilanlardan çok daha iyiydi 🙂
Bsk Gsdebal aryrm ole bi yer bulamadm bende 30 haftaligim daha da büyümeden renkli bir goruntusu olsun istyrm
sedaskan Gsdebal Bsk Kizlar emseyde her muayenede renkli de goruyorsunuz bebisinizi hatta 4 boyutlu oluyo hareketlerini de goruyorsunuz. Doktor yuzunu cekmeye calisip fotosunu veriyor 💗💖💕