Merhaba 3 cü bebeğimi dünyaya getirdim 3 tane kızım var ilk kızımın ismi Asya kayinvalidemin ismi eşim koymuştu ikinci kızımın ismi Ada ben koymuştum annem üzüldü diye Ada emine diye kulağına okumuştum annemin ismi emine bu arada şuan 3 bebeğim doğdu kızım oldu annem ikinci kızımda da Nida koyun demişti eşim istememiştim sevmiyorum o ismi diyip koymamıştı şimdiki bebeğime karnındayken bile Nida diyordu hiç sormuyordu bile siz ne koysanız ben Nida diyecem dedi eşimle ben Doğa ismine karar vermiştik ama bir türlü beğenmedi Doğa ya duga diyip durdu kayinvalidem gildebak Ada da kimse beğenmedi kurandan bir isim olsun dedi benim aklım karma karışık oldu eşimde Doğa olsun dedi sustu sana bırakıyorum dedi annem 1 hafta kaldı evine gitti bende eşime gönlü olsun bunda Nida olsun dedim 1 hafta yine öyle kaldı ismi en son bir gece kayinvalidem ismini söyleyin kayınbaban okusun dedi eşime sordum Nida mi olsun ne diyorsun dedim kafa salladı ismi kulağına Nida okundu ertesi günü gittim nüfusta da Nida diye koydum akşamı eşim Doğa daha güzeldi hemde kızlara uyuyordu dedi ben çöktüm resmen çünkü nüfusa gitmeden önce onu 2 3 defa aradım sordum sadece Nida mi yazdırıyım yada iki ismi olsun mu dedim Nida koy demişti ayın 27 de kimligi çıktı ben o gün bugündür kendimde değilim içime sinmiyor nüfusu bile aradım bugün degisebilirmiyim diye mahkeme yoluyla değiştirebilirsiniz dedi siz olsanız ne yapardınız lohusayim diye mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama bu isim çok etkiledi beni hergün isim konusunu düşünüyorum eşim diyor degistirmek istiyorsan sana bırakıyorum sen kararlı olsaydın ben Doğa koyardım dedi tam içime oturdu ben sadece annemi kırmak istemedim annemle konuştum çocuk sizin çocuğunuz ne koymak istiyorsanız koyun diyor ama ilkte böyle demiyordu orada çok kızıyorum benim onu düşündüğüm kadar maalesef düşünmüyor beni siz olsanız ne yapardınız Nida olarak kalsın mı yoksa Doğa ismine degistiriyim mi bebegimin ismini kimse duymadan daha