pamukprensesim Annesinin1tanesi ben de pek sut yogurt tuketmiyorum ama uzun zamandir canim asiri derecede dondurma istiyor yiyorum en azindan oradan karsiliyormusuz yani sevindim😃 simdi yemek icin bir sebebim daha oldu😅
Annesinin1tanesi pamukprensesim kesinlikle öyle geçerli bir sebep oldu mu daha bir hevesle yeniliyor sanki🤭 bol bol afiyet olsun o zman🤭
Kelebekmisaliihayat pamukprensesim iyi bi yerden yerseniz karşılar. Piyasadaki birçok dondurmada süt yok. Araştırıp sütle yapanı buluyorsanız ne güzel
myavocado Eminebyzaa1 😳 ben normalde dondurma asla yemem, soğuk diye sevmem yazım bile ama 6-7. Hafta filandı bir canım istedi. Güvendiğim temiz bir yerde yedim, yenmeyeceği ile ilgili bir şey hiç duymamıştım neden yenmemeli ki
lena1234 Kızlar ben bütün hurafeleri buradan öğreniyorum. Kivi yedim çilek yedim dondurma yedim bi ciger yemedim
Kelebekmisaliihayat lena1234 kivi, çilek, dondurma, ciğer hepsini yedim. Canım istedi yedim. Onlarla ne alakası var ki
ElaEge Eminebyzaa1 kışın uludağda kar yağıyordu herkes sıcak şeyler içerken 6 aylık hamiş olarak yine dondurmamı yidim pişman değilim 9 a giricez hala yemeye devam😂😂
sglmyvz-23 Bizim oralarda çocuğun kulağında mutlaka doğunca bir sıkıntı oluyor diorlar. Annem yeme dio o yüzden
tubaysima Eminebyzaa1 ay ben öyle bi yiyorum ki ayıla bayıla😂 zaten aşerdiğim şeylerden biridir dondurma alıp alıp yerim 😋
Ebrucar Kahvemsi-05 yaa hiç bilmiyordum içim yandıkça buz yedim. Bundan sonra dikkat ederim teşekkürler bilgilendirme için ❤️🙏🏻
pamukprensesim Kelebekmisaliihayat maalesef bulduguma sukrediyorum dondurma mevsimi de degil kapali dondurmalardan aliyorum iste
Kelebekmisaliihayat Cennet_kusum16 başlarda ben şekersiz beslenmeye çok dikkat ediyordum, son aylarda tatlı yemeden duramıyorum. He rgun bi tatlı yiyorum neredeyse. Şekerim yok ama bu kadar tüketmek de istemiyorum
Bett35 Ben dondurma yemeden duramıyorum 3 tane falan yediğim oldu yani günde normla de de severdim de 1 tane yeterdi yani🙄 şekerim de çıkmadı şükür, hurafelere de inanmıyorum 😂