yaseminligunler Rabia6606 ben 3,5 sene once cebeci tıpda yaptım eltim 6 sene ve 4,5 sene once ne o ne ben memnun kalmadım rezil bir hastane siz nasıl memnun kaldıınız
Rabia6606 yaseminligunler bir hafta kaldım 3 gün dogumdan önce 4 gün dogumdan sonra 34+5 ile doğum yaptım 2019 da çok memnundum sancı odaları olsun doğumdan sonraki odalar olsun herşeyi tek kisilikti ve yanımda hep annem vardı . Doktorumuz Azerbaycanliydi çok ilgiliydi .
yaseminligunler Beyza-Arslan murat hoca murat gültekinmidir bende ona gidiyrm 30. Haftam en basından beri cok yogun calıstıgı icin pek bişey konusamyrz ama iyi bir hoca normal doguma girmiyomuş sadece benım endişem o yönde sezaryene giriyomus genelde hele gece normal dogumuna hiç gelmiyomuş🤷🏻♀️
Kayraninannesiii yaseminligunler 3bucuk sene önce kendisinin hastasiydim sezeryan oldum mecburi normal doğuma girmiyo sezeryana giriyo sadece
Beyza-Arslan yaseminligunler evet evet o hoca ama zaten takip eden doktor doğuma girsin istiyoruz normale girmemesi kötü olmuş ya
Beyza-Arslan yaseminligunler Doğumhanesi falan nasıl peki temiz mi odası tek kişilik mi birkaç kişi mi yatıyor yoksa
Saftirik Yadis valla pek öyle doğum esnasında doktor seçimi yapamıyosun, kim oralardaysa sanırım bilmiyorum yani kimdi.. takibimi bir süre Funda hoca yapmıştı.. uzun zaman oldu hala orda mı onu da bilmiyorum..
Kayraninannesiii yaseminligunler girmiyo canim bende sormustum zamaninda gerci sonra mecburi sezeryan oldum kendisi girdi dogumdan sonrada sadece 1kere odaya geldi okdr bidaha hic gormedim
Yadis Saftirik bende gazi de takipliyim muayne olurken doktorlar hep değişiyor hangisi doğumumu yaptıracak çok merak ediyorum bende
Cemre44 candan95 evet paket aldım. Güler yüzlü birisi bu benim için birinci önemli kriterdir her zaman. Hiç soğuk karşılamadı beni. Her detayı en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Telefonla bir şey soracağım zaman ulaşabiliyorum. Normal doğumu destekliyor ( tabi şartlar uygunsa ).
-N- candan95 doktorum Levent hoca sağolsun gayet ilgili ve yeterli bilgilendirme yapıyor her severinde güleryüzle kendisi ameliyatım da çok güzel geçti 4 ünde doğum yaptım :)
annesininballisi Seymamemektar yaa Allah analı babalı büyütsün insallah 🙏ben daha 17. Haftamdayım. Genel olarak memnun kaldınız mı irade hocadan peki?