hilalHan aslında doktorları çok görmüyorsunuz daha çok ebe ve asistan doktorlar ilgileniyor doğum anında evet yarı özel gibi ben memnun kaldım açıkçası ve aşırı seçici biriyimdir bu konuda sağlıkçı olduğumdan dolayı nasıl muamele ettiklerini az çok biliyorum ama hiç olumsuz bir şey yaşamadım iki saatte bir saatte bir kontrole geliyorlar hiçbir şey yapmasalar bile durumunuzu sormaya geliyorlar sancınızı tek kişilik odalarda çekiyorsunuz yanınızda istediğiniz kişi olabiliyor benim yanımda eşim vardı doğum anına kadar yanımda durdu daha sonra çıkardılar odadan doğum gerçekleştikten dikişler atıldıktan sonra tekrar yanıma gelebildi doktorların tavsiyesine uyarsanız gayet güler yüzlü ve sakinler sizi de sakinleştiriyorlar ben doğum anına kadar nstye bağlı kalmak zorundaydım suyumu bile ebeler içirdi aşırı mide bulantısı çekiyordum onunla bile ilgilendiler varis çoraplarımı bile kendileri giydirdi normalde refakatçinin işi olan şeyleri bile kendileri yaptılar duşa girdiğimde belime masaj yaptılar egzersizlerime yardımcı oldular ama tabii ki çalışanlara ters davranan hastalar da vardı onlara aynı şekilde muamele yaptıklarını söyleyemem sizin tavrınıza göre şekilleniyor biraz da ama ben ters sinirli ve seçici biri olmama rağmen tavırları çok hoş olduğundan ters davranmadım gayet iyi geçti umarım herkes öyle muamele görür güzel bir doğum süreci yaşarsınız