balim35 Bizim iki taraf bize alınacak bir şey pek bırakmadılar açıkcası neye ihtiyacınız var dediler ama ben çekindim asla söyleyemem bana sunu bunu alın diye sonra annem park yatak, park yatağın nevresimleri , hastane çıkışı ve bir hurç dolusu kıyafet, bir hurç dolusunda kendisi ördü, bana 4-5tane pijama aldı gecelik takımı aldı , emzirme sütyeni çamaşırları, kızıma ayakkabılar, park yatağın içine yatak, kızıma alt açma seti özel yaptırdı delik işi, battaniye hem ördü hem hazır aldı bir sürü muslin vs, oyuncak hala da gördükçe alıyor hiçbir şey söylemiyorum. Ablamda kendisi bişeyler örmüş kıyafetler taç toka keçe organizer takımı falan almıs. Kayınvalidemler de bebek arabasını , küvet seti, reflü yatağı, hastane çıkışı bir kaç kıyafet ,bornoz takımı , çorap vs, emzik biberon temizleyicisine kadar,battaniye aldılar bana da sanırım lohusa takımı alacak ama ne zaman bilmiyorum 🫠 bi kaç bişey daha vardı sonra alacaklarını söylediler ben de almadım bekliyprum ama bir daha ses cıkmadı 🙈 biz kızıma odasını aldık eksik kalan seylerini tamamladık bekliyoruz. Alıcaz dediklerini ben de almadım sonra da alıcaz dedik neden aldın diye trip atıyorlar çünkü 😄