Svncezo Selam tatlı anneler🌺 Canım soğuk buz gibi içecekler içmek istiyor kola ıce tea falan gibi ama zararlı diye tüketmiyorum, tüketebileceğim içecekler neler var acaba sizler neler tüketiyorsunuz
Rabiul Svncezo ıce white mocha , cool lime , karamel frap. Bunları tükettim yani canım çok çekti lıkır lıkır ama ev yapımı limonata da olabilir canım
Svncezo Hazal966 sade soda içiyorum akşamları kahvede sabah sıcak içiyorum başka soğuk birşey lazım :)
Hazal966 Svncezo ev yapımı limonata portakal suyu fln olabilir ama az şekerli yada şekersiz içmen gerek😅
Gg5348 Rabiul ben yarım bardak falan ice tea içiyorum kahve çay falan da içmiyorum çünkü bir şey olur mu
Rabiul Gg5348 o kadar dan bir şey olmaz heralde canım ben normalde kola asla sevmezdim içemezdim çok gazlı olduğu için canım bir çekiyor bu aralar sadece yemekte çay bardağı kadar içiyorum yani
Gg5348 Rabiul ben normalde colaya bayılırım ama zararlı diye hiç içemiyorum bir kere eşimden bir iki yudum almıştım bebek doğsun da içeyim diye bekliyorum 🙈
Boncukk123 Svncezo sade soda içine limon koyuyorum canım benim de canım kola çok istiyor ama içmiyorum canım çok zararlı . Çok soğuk içmemeni öneririm çünkü hastalık bir bulaştı mı gitmiyor
Svncezo Kızlaaar buldum benzinlikte içeriğinde sadece meyve olan sular var katkı maddesiz soğuk soğuk iyi gidiyor tavsiye ederim