Bsear-3k Kızlar merhaba ben 20 haftalık hamileyim ama alt karında hissediyorum oynama gibi beni korkutuyor bu ne anlama geliyor normal yukarıda hiç hareketini hissetmedim bu özel bölgeme atıyor gibi korkuyorum 🥺
kimoldugunubilirsinsen Bsear-3k daha henüz yukarıya çıkmamıştır. Zamanla yukarı çıkıyor endişelenmeyin çoğunlukla 30. Haftadan sonra yuksrıda hissediyorsunuz. Zaten yukarıya iyice çıktığınca mide yanmalarınız artar
busbus14 Bsear-3k çok normal canım sonradan yukarıda hissediyorsun ben 28 haftalık gebeyim yeni yeni yukarlarda hissetmeye başladım
sutlukahve Bsear-3k 24. Haftadayım bende hala aşağıda hissediyorum ve alta doğru tekmeliyor genelde 🥲
Ramercan Bsear-3k 27. Haftaya kadar ben de hep aşağılarda hissediyordum sonra yukarı doğru çıkmaya başladı şimdi baya bildiğin mideme vuruyor 😅
Eminebyzaa1 busbus14 busbus14 bende 29 haftaligim alt kasigim da hissediyorum daha henüz çıkmadı yukarı doktor bişey demedi ama kiloluyum 120 kilom ondan kaynaklı olabilir mi
Bsear-3k Ayy evet durmuyor iki dk habire baskı yapıyor oynuyor özellikle sırt üstü yatınca bildiğin özel bölgeme vuruyor sanki😂
Babyy_1 Bsear-3k Ben de 21 haftalık hamileyim ve bugün rahim üstünde bir batma hissettim bu normal değil mi yani ufaklık tekmeliyor ya da dönüyor felandir dimi