Biricik97 Merhabaa, ben 12. haftama girdim. İki gün sonra ikili test için kontrole gideceğim fakat cinsiyeti de o gün öğrenir miyiz diye merak ediyoruum 😊 Bu haftalar da öğrenenler de çok varmış sanırım sizler ne zaman öğrendiniz?
Lavinia96 Biricik97 bana 11. Haftada tahmin etmişti. 16 da net söyledi değişmedi.🙏🏻 Arkadaşıma 14. Haftada erkek dedi doktoru 18 de kız olduğunu öğrendi.🥲
Mervguns tatlibebegim_ Yaaa süperr hayırlı olsun 😍 Bayram sonrası 17sinde bizde gideceğiz ikili tarama testi için tam 12haftalık oluyo 😇 Amiin diyoruumm😍🤲🏻🤲🏻
Cilginanne2bebeli68 Lavinia96 ya şaka mı arkadaşınızın bebegi😂 bende 14+4oldum %70 erkek dedi 1 ay sonra gel dedi suan iç kuşku düştü ya
Hazal966 Biricik97 bana doktor 16 da söyleyim net olsun dedi 16. Haftada öğrendik, detaylı usg de de bakan doktor aynı cinsiyeti söyledi doktorumla.
Biricik97 Hazal966 en azından baştan tahminde bulunup heyecanlandırmamış en doğrusu bencede kesin emin olunduktan sonra denmesi🥹
Goyaz 13+4 te ikili test zamanın da öğrendim bende. 1 hafta sonra sonuç için gittiğimde kendi doktorum da teyit etti ❤️
Skrnysn Biricik97 Göstermedi yaa doktorum da çok uğraşmadı zaten artık 6aylık olacağız bende özele gitmek istedim belki biraz daha uğraşır renkli ultrason da görür diye yoksa doğunca öğrencem bu gidişle 😀