eda9616 Çok saçma bence risk var diye illa da normal doğum olsun diye ilçe dışındaki başka hastaneye yönlendiriliyorum doğum için madem normal doğum riskli sezeryan yapılsın. Başına devlet hastanesinde böyle bir şey gelen var mı
Merviiss eda9616 kaç kilosunun? Kiloluda olduğu kadar zayıfla normal olan kişilerde de her risk mevcut bu doktorlar neden okuyor risk olamayacaksa korkuyorsa neden doktor olmuşlar gerçekten anlam veremiyorum böyle saçmalık olmaz
CokCahilsinKeskeOlsen eda9616 yani 100 küsür üzerinde doğum yapan çok tanıdığım var ve devlet hastanesi ile hiçbiri de başka hastaneye yönlendirmedi Bence sizi başından salmışlar
koomikbiranne0507 eda9616 canım ben ilk hamileliğim 100 kiloyla girdim doğuma şimdi 2.ceye hamileyim 104 kiloyum hiç bişeyde demediler sezeryan oldum ama normal doğum içinde bişey demediler olamazsın diğe
hanifeq Devlet hastaneleri sezeryan yapmamak için insanı canından eder bul bı özel bütçeme uygun yap sezeryanini orda riskli olan başka yerde olmuyor mu ne saçma
Pamuk eda9616 Ay sacmalamislar. Doğum yaptım 11 saat sonra taburcu oldum.Suni sancı bile oldum ayrıca gebelik şekeride vardı.
eda9616 Arkadaşlar anlamadığım bir de kilolu doğum riskli doğumu gelmiş insanı 40 dakika ötede ki hastaneye göndermek riskli değil mi tek dertleri sorumluluk bende olmasın
eda9616 Pamuk benim tek faktör kilom başka bir durum yok ki devlet hastanesi kendi takibimi yaptıran doktorum bana denk gelse yaptırırım doğum dedi kimse uğraşmak istemiyor
eda9616 CokCahilsinKeskeOlsen bizim burası ilçe normal devlet hastanesi yüksek ihtisas hastanesine yönlendirme yapıyor
Burcuneris Vardır bir hayır kendilerine güvenemediler demekki. Kilolu olunca Sezaryen de riskli boşverin daha kapsamlı bir hastanede yapın.