Tugbamete Kızlar yaklaşık 1 saat önce suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı 2 cm açılmam varmış ama sancım yok nst ye bağlıyım şuan çok korkuyorum nolur bana dua edin hayırlısıyla kucağıma alayım evladımı Allahım güç kuvvet versin inşallah 🤲🏻
Cns_mry Tugbamete Rabbim sag saglım kucagına almayı nasıp etsin inş canım. Sakin ol bebişine kavusmaya cok minnak zamanın kaldı 😊😊korkma. Güzel haberlerini beklıyor olcam.
Tugbamete Cns_mry teyzesi minik oğlum geldi çok şükür yatışım yapıldı 2 saat sonra kollarımdaydı tek üzüntüm nırmal yapılamadı ama miniğime kavuşmak dünyalara bedel 🙏🏻
Heyzil Tugbamete kaç haftalık canım ben de kanamadan dün yattım çıktım progestoron bırakınca kanama oluyor şuan 22 haftalık 34 kadar kullanalım dedi doktor
Tugbamete Irmakdkm amin Allah tazı olsun evet spinal oldum canım boynuna iki kez kordon dolanmıi acil aldılar yoksa normaldi doğumum ama Rabbim böyle uygun görmüş darısı başınıza inşallah 🙏🏻
Tugbamete Heyzil 38+6 da geldi canım benimki normal bekliyordu ama korson dolanmasından acil sezeryana aldılar inşallah vaktinde bi avazda doğurursunuz 🙏🏻
Cns_mry Tugbamete canım benım yaa gozun aydın valla cok sewındım. Allah analı babalı buyutmeyo nasıp etsın inş. Darısı başımıza 😊😊😘😘
Tugbamete Irmakdkm şükürler olsun Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık ömür versin onun yüzünü görmek dünyalara bedelmiş 🙏🏻😊
Yasemindemirtas Tugbamete gözünüz aydın canım. Benim bebegim de de kordon dolanması var ;( seninki kaç turdu ?