Melk_plt00 Kızlar ben adet olacağım gün üç gün öncesinde kahverengi lekelenmem oluyor sonra adetim sökülüyor bunu bu durumu yaşayan var mı sizce neden böyle olabilir bebek istiyorum bekliyorum herhangi bir sakıncası var mı korkuyorum artık bir kürtajm var açıkçası kürtajdan sonra böyle olmaya başladı 6 aydır böyle
Kahvemsi-05 Melk_plt00 Hamilelikten Önce Bendede Öyleydi Ve Öyle Oldugu İçin Ümitleniyordum Ama Hamile Kalmanızı Engellemiyor Korkmayın Bu Olaydan Yaklaşık 2-3 Ay Sonra Falan Hamile Kalmıştım
Sssbbbs Melk_plt00 benimde öyle eski kurumuş kan atılıyormuş dışarı öyle diyorlar ben herhangi bir gebelik yaşamadım ama böyle olan çok kişi var normalmiş sanırım
Birhayalimvr Melk_plt00 benimde son 1 yıldır öyle amh değerim düşük benim ama ondan olduğunu düşünüyorum adet olmam gereken gün leke geliyor devamı yok ertesi günde öyle 3.gün sökülüyor cok can sıkıcı
Sssbbbs Melk_plt00 bende de yaklaşık 9 aydır falan böyle her ay olur ben çok su tüketmiyorum ona bağlayan da var
Ebruebos Bende geçen yaz kürtaj oldum aynı durum bende de var. Kürtajdan sonra oldu. 6,7 günden başladı damla damla leke geliyor sonra adet oluyorum. Kürtajdan önce regl olmafan 1 gün önce kahve leke gelirdi sonra kanamam olurdu. Bir sıkıntı olur mu acaba.
Ebruebos Melk_plt00 hayır kalamadım. İlkinde hemen olmuştu. 3,4 ay aralıklı denedim olmayınca bıraktım bu ay tekrar deniyorum. Doktora gittim pıhtılaşma çıkmıştı. Hormon testi verdim bu ay sorun yok. Kürtajdan sonra olmadı 10 ay oldu