Klbk16 Elfthh suan onu düşünüyordum sıkıldım artık bir an önce geçsin zaman dogurayım bedenime kendime kavuşayım istiyorum ağırlaşmak iş yapamamak eşimle ilgilenememek canımı sıkıyor. Sürekli hasta gibiyim piskolojık çöküntüdeyim
Birisi00 Elfthh Paldur küldür hareket etmeyi, nefesim daralmadan yürümeyi, yemeklerden sonra yanmayan midemi , Vucudumdaki rahatligi coooookkkk ozledimmmmmmmmmmmmm
Elfthh Ay bazen kendimi suçlu hissediyorum çok şükür ama bazen de rahat olamdigimizdanmidir nedir içim sklyor bunaliyorum bir bende mi oluyor acaba🥹🥹
snowglobe Vefayusra ayyy. Ben 3.yü istiyordum ama daha 2. Doğmadan hamilelik evresinde vazgeçtim galiba 😂
Elfthh Klbk16 ay sorma kuzum ya insan valla yalan yok eski rahat hallerini özlüyor ya bende acaba bı benmi öyleyim diye dusundum
Elfthh Klbk16 canim snede ne varsa aynilari inanki hormonlardan mi bende anlamadım obesesiflige de vurduruyor arada sanki
Klbk16 Elfthh valla hastalık hastası oldum 😂 tek olunca bide insan iyice sarıyor kendine mutsuzum ailemde uzakta ztn kimsem yok eşimden baska bebişlerimiz doğsaydı hormonlar düzelseydi eski hayatıma dönmek istiyorm
Fatmac Elfthh bıkkınlık demeyelim bence. Çok sabırsızım doğsun diyorum çünkü çok merak ediyorum nasıl olacak diye 😅 nefes almak hareket etmek zor oluyor artık yetişemiyorum
Yonca_26 Elfthh o kdar güzel geciyor ki sonlara yaklasitigimiz icin hem üzülüyorum hem seviniyorum bugüne kadar hic kötü bi günüm gecmedi bi kac kez nefes darligi kalp carpntisi yasadim onun disinda mükemmel geciyo🥰🥰hic böyle olacagini beklemiyordum🥺
Boncukk123 Elfthh oluyor tabi ki canım sıcaklar da başladı nefes darlığı var çok zorluyor evin içinde zor dolanıyorum hemen tıkanıyorum hamd olsun bugünümüze tabi son 45 kaldı