Nemesisnyks Merhabalar yazmakta çok güçlük çekiyorum 4 gündür kanamadan dolayı etlik şehir hastanesinde yatıyorum 2 gündür idrar öncesi ya su gibi kanama ya da sonrası sıvı geliyor tekrar idrar yaptığımı sandım 2 kez oldu . doktorlara bilgi verdim ultrason ile baktılar o gün suyun normal dediler sonraki gün sabah tekrar ultrasona alındım suyun tamamen boşalmış gebeliği sonlandırmamız gerekecek dedi bir çözümü yok mu dedim bebek gelişimini tamamlayamaz sağlıklı doğmaz sonrasında ölebilir dendi beklersen sen enfeksiyon kapabilirsin rahmin alınması gerekebilir dendi. Şuan çok perişanım bebeğim karnımda hareket ediyor sağlığı yerinde ama maalesef böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım inanmak istemiyorum özele gidip görüşsem mi diyorum yaşayanınız var mı bu durumu lütfen bana yardımcı olun
yenidenanne34 Nemesisnyks cok gecmis olsun özel devlet farketmez mutlaka farkli bi hastaneye daha gidin insallah dedikleri gibi bi durum yoktur
asell13 Nemesisnyks bence başka doktora görünün muhtemelen kese delinmiştir ama enfeksiyon kapmaman için tedavi verilebilir suyun artması için tedavi uygulanabilir illaki yapılacak bişeler vardır
Acelyapova Canim baska doktora gorun gerekirse ayni gun 3 4 doktora git umarim caresi vardir cok uzuldum dualarım seninle
_Tazeanne Ahhh çok üzüldüm en azından 28.haftaya kadar idare edecek suyu yokmu yatarak geçirirsiniz en azından , başka doktora da görünün ben hastaneye yattığım zaman başka bi kadın öyle devam ediyordu 24 haftalıktı
dlrbdrd Nemesisnyks Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten umarım bir çare bulabilirler dualarım sizinle
Anneoluyorumm00 Nemesisnyks bir doktora daha görün canım inşallah öyle bişey yoktur çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşALLAH
Nemesisnyks İnşallah çare bulunur çok sağolun . antibiyotik tedavisine başlayacağız dediler yarın 1 de özele randevu aldık bir kliniğe profesöre . yarın çıkış vercekler tedavi yarım kalacak çıkış yaptığım taktirde ama burada da guven problemi yaşadığım için daha tecrubeli doktorlar ile görüşmek istedim malesef öyle bir şansım yok kim denk gelirse. Yırtılma var gibi bir şey dendi sızıntıya engel olmak mumkun değil sanırsam mucize olsada doktor yanılmış olsa diyorum varsa aynı şeyleri yaşayan paylaşırsa çok sevinirim
Nemesisnyks Seyoriin97 gebeliği sonlandırdık bugün suni sancı ile doğum yaptım çok zor bir süreçti Rabbim kuvvet versin. Allah kimseye yaşatmasın inşallah hepiniz güzel sağlıklı doğumlar yaparsınız
Seyoriin97 Nemesisnyks çok çok üzüldüm ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun sabırlar diliyorum size. O melek olup gitti cennette kavuşacaksınız canım.