Dededed Kızlar merhaba 20 haftalık gebeyim iş yerinde önüme fare çıktı çok korktum çığlık attım hemen kaçtım ordan su içtim bacaklarımı uzattım sanki bebek çok hızlı hareket ediyordu hissettim internette ani korku zararlı diyor bebeğe ilk gebeliğim çok korkuyorum başına gelen var mı ne yapmalıyım sanki şu an hareket yok gibi
Deletedmom_88 Dededed o haftalarda düzenli hareket hissetmeniz çok zor zaten, bir şey olmamıştır merak etmeyin 🙏🏻
Dededed Deletedmom_88 inşallah öyledir ani korku erken doğum kalp durması falan bir sürü şey yazmışlar paikolojim bozuldu ilk gebeliğim ondan da bi tedirginlik bilgisizlik de var
Deletedmom_88 Dededed bir kanamanız olmadıysa vs bir problem yoktur, içiniz rahat etmezse doktorunuza sorun isterseniz ama internet zaten korkunç bir yer ya, parmağımı masaya çarptım yazsanız düşük tehlikesi yazıyor artık malesef 🥲
Evhamlikurabiyeanne Korkmayin hic bir sey olmaz ben ilk kizima 7 haftalik hamileyken saglik ocagina gidiyordum arac yoktu mecbur motora bindim köpek sürüsü pesimize takildi normalde cok korkarim köpekten motordan düsecektim neredeyse o kadar bagirdim ki insanlar sokaklara firladi öldüm resmen korkudan Allaha sükür hic bir sey olmadi saglikla dogurdum kizimi