ZehraNur21 Az önce karın ağrısı ile başka doktora gittim kendi doktorum uzak diye. Bebeğin kalbi durmuş dedi😢 kendi doktoruma gidiyorum yoldayım lütfen hepiniz bildiğiniz duaları okuyun
Cemos0647 ZehraNur21 Rabbim bu mübarek günlerde yavrunu sana bağışlasın canım içini ferah tut inşallah hiçbirşey yoktur 🤲🏻
Rojdademirkol ZehraNur21 kac haftaliksin canim. Rabbim korusun bu mübarek gunlerin huyu suyu hürmetine en hayırlı haberi almanızı nasip etsin
Kahvesever ZehraNur21 insallah öyle birşey yoktur içini ferah tut dua et canım. Mübarek günde dualarımız seninle
ZehraNur21 Cemos0647 teşekkürler 😔kalbi durmuş yarın alalım dedi inanmak istemiyorm gitmek de istemiyorum
ZehraNur21 Rojdademirkol teşekkürler. 10 haftalık şu an çok üzgünüm beklesem mi bilmiyorum hiç bir belirti yoktu
Cemos0647 ZehraNur21 Allah sana sabır versin canım.Tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah 🤲🏻
Rojdademirkol ZehraNur21 başka doktora görün canım tek doktora degill inşallah yoktur oyle bisi ama kesinlikle bekleme hemen baska doktorda görsün
Rojdademirkol ZehraNur21 ah canım benim eminim şu an çok üzgünsün ne desem fayda etmez ama Rabbim kalbine ferahlik versin. En hayırlı zamanda saglikli bir gebeli nasip etsin kucağını boş bırakmasın