nazel123 Selam kızlar erkek bebişi olanların bacağı açık resmi var mı bu haftalarda bize parlaklık görüyorum dedi ama kıza benzettim dedi başta sağlık tabi ama merak ediyorum sizinki nasıl gözüktü direk çıkıntı mı yoksa parlaklık gibi miydi 😊🥰
esraeses nazel123 13. Haftada direk çıkıntıydı. Yine de yüzde yüz diyemeyiz dedi. Şimdi 16 haftalık oldum . Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek
ey_ber nazel123 bugün doktora gittim banada aynısını dedi ya ultrason kağıdın varsa ekler misin bakalım kafa yapısına falan
Cilginanne2bebeli68 sumeyye-11 çok soru sordum kusuruma bakmayın ama devlete mi gittiniz makine çekimi iyi miydi ben de bugün devlete gittim de %70 erkek dedi renkli doplor yaptı acaba kordon mu diye ondan soruyorum
sumeyye-11 Cilginanne2bebeli68 13. haftada özele gitmiştim, 14. haftada devlete gittim kendimce kesinleştirmek için😂evet devlettede erkek dendi ama ultrason kağıdı vermediler canım
nazel123 kubranurleo benimkide buna çok benziyordu böyle parlak duruyordu o kısım sağlıkla alın kucağınıza insallah 🥰