Esilaminel Bagirsaklarin cok calismasi dogumun yaklasma belirtisi mi? 38+1 im ve inanilmaz halsizim...
Neroizm Esilaminel evet. Vucudunuz bebege ekstra yer acmak icin tahliye islemi baslatir bu yuzden ishal veya kusma normaldir.
35likanne Esilaminel Doğuma yakın daha çok iştahtan kesiliyorsun diye biliyorum. Bi doktoruna git için rahat olsun. Bi avazda al inşallah kucağına 🙏🙏 bağırsaklarla ilgili bileğim yok bekleyeyim bende burada 🥰🥰
Prensesimi-beklerken Esilaminel benimde 38+1 ve aynı şekilde bağırsaklarım çok çalışmaya başladı 10 gündür falan bu durum doğumun yakın olduğuna işaret ama ne kadar yakin? Bekleyip göreceğiz 😉hayırlı ve kolay doğumlar dilerim
Esilaminel 35likanne cok tesekkür ederim doktorum carsamba burda olucak carsamba gidiyim devam ederse insallah⚘
Bf7038 Benim 3 gündür bağırsaklarım çok çalışıyordu bende acaba Doğum belirtisi mi diye düşünürken bu gün nişanım geldi şuan sancı bekliyorum 🙏
Esilaminel Prensesimi-beklerken hadi hayirlisi guzel haberlerinizi aliriz insallah... Cok tesekkur ederim saglikli kolay dogumlar dilerim⚘