Deletedmom_87 Cilginanne2bebeli68 siz demeyin ben dedim o yüzden bu kadar korkuyorum ama siz bekleyin aynen
yeni-annelik Cilginanne2bebeli68 bana doktorum 12. Haftamda %90 erkek demişti sonra 14. Haftada erkek olduğu kesinleşti her muayenede de bacak arasından belli oluyor sizin nasıl duruyor erkek bebek değişmez diyorlar genelde
Cilginanne2bebeli68 yeni-annelik bizimki bacak acıktı çıkıntı vardi acaba kordon mu dedi renkli doplor yaptı kordon değil dedi inşallah değişmez hayırlısı olsun
Calikusuuu Cilginanne2bebeli68 yok aynı doktora gittim özelde . Doktor kesin değil zaten demişti bugün kesinleştirdi ☺️
yeni-annelik Cilginanne2bebeli68 hayırlısı neyse o olsun tabi canım benim nipt testinde kesinleşmişti doktor bir daha değişmez dedi
Buseirgit Cilginanne2bebeli68 12+2 de erkek dedi, 15+2 de kesin erkek dedi, 21+2 de ayrıntılı usg de bakan doktor da erkek dedi bizim değişmedi
Busra2345 @“Esmeray” Ya nasıl oldu yeni olay mı bu özele mi gidiyordunuz bacak arasını görmüşmüydünüz @Esmeray
Lavinia96 Cilginanne2bebeli68 arkadaşıma 14. Haftada erkek dediler 18 de kız olduğunu öğrendi bence biraz daha bekleyin 🙏🏻
Cilginanne2bebeli68 Lavinia96 bayram sonu özele gidecwz ama ben cikintiyi gördüm ama ginede emin olmak için