Minikeller00 Tr de ne yazik ki 1 Aydır yok piyasada bulunmuyor. Sattığını bildiğiniz bir yurtdışı sitesi var mı?
Esslemm Bende bulamıyorum doktorum bana da bu ilacı yazdı ama bulunmuyor siz epeydir mi kullanıyorsunuz
Minikeller00 Esslemm merhaba yorumunuzu yeni görüyorum 2 aydır ilacı bulamıyorum siz bulabildiniz mi?
Esslemm Hayır Samsun’da yaşıyorum hiçbir yerde bulamadım sormadığım eczane kalmadı galiba burada ama yok doktora bulamadığımı alternatif olarak alabileceğim bir muadilini sordum muadili de yokmuş kullanamıyorum mecburen
Minikeller00 Esslemm canım bende kendi doktorumdan aynı yanıtı aldım halbuki 2 ay önce bu ilacı kullanmış ve güzel etkiler almıştım yurtdışı sitelerinde buldum ama satın alamadım keşke bulunsada alsak bir an evvel
Esslemm Minikeller00 Keşke canım ya ben ilk kez kullanacaktım doktor çok iyi dedi bu ilaç için bende umutla almaya gittim ama bulamadım bir eczacı bana artık üretimi yok dedi anlayamadım muadili de yoksa neden üretilmiyor hiç mi üretilmeyecek
Esslemm Minikeller00 merhaba canım hayır hiç biryerde bulamadım İstanbul’da bir eczanede var sadece bir adet o da karaborsaya düştüğü için 15 bin istiyor